Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Κάποιοι "κάνουν πλάτες" στους παρανομούντες!
14.10.09

Την Κυριακή 11.10.2009 ξεφόρτωσαν ένα φορτηγό άμμο...και συνεχίζουν!

Image

Είναι πλέον οφθαλμοφανές, πως κάποιες υπηρεσίες που έπρεπε να σταματήσουν την κατασκευή του αυθαιρέτου, δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους!

Κάποιοι "κάνουν πλάτες" στους παρανομούντες! Πότε επιτέλους θα παρέμβουν οι κρατικές υπηρεσίες και θα εφαρμόσουν το νόμο; Οταν το αυθαίρετο θα αποκτήσει και ρεύμα; Μέχρι που θα επιτρέψετε να ανέβουν τα φορτηγά;Τι περιμένετε; Να δείτε μπετονιέρες, τσιμέντα, αμμοχάλικα και Y-Tong στο θρόνο του Δια;

Image 

Σήμερα η ομάδα μας ενημέρωσε τις οργανώσεις WWF και Greenpeace Greece. Από την WWF λάβαμε όλα τα νομικά κείμενα που αφορούν την υπόθεση και την Παρασκευή 15.10 θα επισκευθούμε τον Εισαγγελέα Εφετών Κατερίνης. Η παρούσα επιστολή κοινοποιείται με φαξ και στο γραφείο της υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κυρίας Τίνα Μπιρμπίλη (υπόψη κυρίας Παπαδάκη).

Image 

Παραθέτουμε την επιστολή και τις φωτογραφίες που λάβαμε από φίλο της ομάδας

Όχι μόνο συνέχισαν να κτίζουν το αυθαίρετο στην τοποθεσία Χριστάκη, αλλά  όπως διαπίστωσα την Κυριακή 11-10-2009, είχαν κουβαλήσει και εναποθέσει στο χώρο εμπρός από το αυθαίρετο, μερικά κυβικά άμμου, προφανώς γιά να συνεχίσουν τις εργασίες.Η άμμος ήταν φρέσκια και ήταν φανερό ότι είχε κουβαληθεί είτε την Κυριακή είτε την προηγούμενη μέρα. Επίσης υπήρχε και μία μπετονιέρα δίπλα στην άμμο. Αύριο θα σας στείλω και τις σχετικές φωτογραφίες.
Συγχαρητήρια γιά τις προσπάθειες και τη στάση σας. Συνεχίστε, αξίζει τον κόπο.
Με μεγάλη εκτίμηση
ΜΠΜ

Σας παραλούμε, διαδώστε το!

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΡΥΜΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ!
Παρακαλώ μην αδιαφορήσετε! Λάβετε μέρος και προωθήστε στους φίλους σας τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.medialoom.net/TOPOS/index.php?option=com_content&task=view&id=218&Itemid=76

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Σας ευχαριστούμε που υπάρχετε. Έχω καταλάβει από πολύ καιρό ότι αν δεν αντιστεκόμαστε μας κάνουν όπως θέλουν. Αυτό θέλουν, γι αυτό προεξοφλούν την αδυναμία μας ν΄αντισταθούμε. ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ. Θα σωθεί το βουνό των ΘΕΩΝ. Πρέπει να το πιστέψουμε. Και ίσως πρέπει να γίνει γνωστό κι έξω μέσω τηλεόρασης. Οσο είναι ακόμη καιρός.

Συγχαρητήρια
Ν.A

 
Studentsdesign