Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Με μια βίδα και ένα καρφί (Μέρος ΙΙ)
17.10.09

Image

Σε συνέχεια λοιπόν του δημοσιεύματος της 06/09/2009 στην στήλη "Νοιάζομαι", όπου κάποιος ανάρτησε διαφημιστικό σταντ με πωλητήρια και ενοικιαστήρια επάνω σε δέντρο της κεντρικής πλατείας, ερχόμαστε σήμερα με τις παρακάτω φωτογραφίες να αναδείξουμε το πρόβλημα σε μία άλλη του διάσταση. Ο εν λόγω κύριος ή κυρία έχει γεμίσει κυριολεκτικά με πωλητήρια και ενοικιαστήρια όλους τους φανοστάτες που βρίσκονται στις οδούς Ειρήνης, Εθν. Αντιστάσεως (μέχρι τη διασταύρωση με Κασσάνδρου) και πέριξ της κεντρικής πλατείας της Κατερίνης.

Πολύ πρόχειρα μετρήσαμε γύρω στους 60 φανοστάτες οι οποίοι μάλλον είναι κατεστραμμένοι γιατί δεν γνωρίζουμε πόσο εύκολα μπορούν να ξεκολλήσουν όλα αυτά τα διαφημιστικά χωρίς να αλλοιωθεί το χρώμα τους.

Όπως καθαρά φαίνεται και από τις φωτογραφίες σε όλα τα πωλητήρια υπάρχουν οι ίδιοι αριθμοί τηλεφώνου (σταθερού και κινητού), πράγμα που σημαίνει ότι ο άνθρωπος είναι <<επαγγελματίας>>. Αλλά και ιδιώτης να ήτανε που θέλει να νοικιάσει το σπίτι του, δεν κατάλαβα από πού αντλείται αυτό το θράσος και η ασυδοσία?. Μήπως από την αδιαφορία των κρατούντων και την ατιμωρησία παρόμοιων φαινομένων χάριν του πολιτικού κόστους; Ή μήπως θα μας πούνε ότι δεν τα είδε κανείς; Μα σε όλους αυτούς τους φανοστάτες πριν από μήνες τοποθετήθηκαν γλάστρες με φυτά από τη δημοτική αρχή. Δεν τα πρόσεξε κανείς;  ή απλά υπάρχουν τόσα στραβά γύρω μας που πλέον δεν μας τραβούν την προσοχή; Επειδή το θέμα αυτό θεωρούμε ότι άπτεται του θέματος της υπαίθριας διαφήμισης, η οποία είναι ανεξέλεγκτη πλέον όχι μόνο στην πόλη μας αλλά σε όλη την ελληνική επικράτεια θα επανέλθουμε σύντομα.

Μέχρι τότε πιστεύω, ότι τις επόμενες μέρες θα διαβάσουμε στον τοπικό τύπο ότι  η υπεύθυνη αρχή έχει προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την τιμωρία του "κυρίου" και την αποκατάσταση των φανοστατών με έξοδα του ιδίου

Τ.Γ.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Τέλος με βαθιά συγκίνηση θέλω να σας ευχαριστήσω όλους θερμά για όλα αυτά που έζησα και ένοιωσα μαζί σας και που μου δώσατε την ευκαιρία να βρεθώ ανάμεσα σε πραγματικούς ανθρώπους που δίνουν καθημερινά την ψυχή τους για να γίνει ο τόπος μας καλύτερος.Είμαι πάντα στη διάθεσή σας.Σας ευχαριστώ πολύ που είδα κοντά σας πως υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν απλόχερα την αγάπη τους για ένα χαμόγελο!
Θεσ/νίκη
Μαίρη Κ.
 
Studentsdesign