Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Αιμοδοσία την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009
05.11.09

Image 

Φίλες και φίλοι

Στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων του Συλλόγου Φίλων παιδιών πασχόντων από κακοήθη νοσήματα "Κοινωνική Αλληλεγγύη" βρίσκεται η ενίσχυση της τράπεζας αίματος που δημιουργήθηκε και λειτουργεί από το 1998 στο Νοσοκομείο της πόλης μας για παιδιά με καρκίνο.

Ο σύλλογος "Κοινωνική Αλληλεγγύη" για να καλύψει τις άμεσες ανάγκες των παιδιών αυτών διοργανώνει αιμοληψία την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009 με στόχο την ανεύρεση νέων εθελοντών αιμοδοτριών & αιμοδοτών. Η αιμοληψία θα γίνει τις ώρες 09:00 - 13:30 και 18:00- 21:00 στο τμήμα αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης.

Την προσπάθεια αυτή στηρίζει και συνδιοργανώνει η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας καλώντας τα μέλη και τους φίλους της να ενισχύσουν με την εθελοντική προσφορά τους την τράπεζα αίματος των πασχόντων παιδιών της πόλης μας.

Όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε να λάβετε μέρος στην εθελοντική αυτή αιμοδοσία ή στη συντονιστική επιτροπή που θα οργανώσει τις επόμενες δράσεις, μπορείτε να απευθύνεστε στην κα. Βάνα Πατέρα τηλ. 697 3237 626 ή στέλνοντας email στη διεύθυνση Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε .

Ήδη έχει δημιουργηθεί μια κατάσταση ενδιαφερομένων στην οποία έχουν καταχωρηθεί οι 10 πρώτες/πρώτοι εθελόντριες/εθελοντές. Η 11η Δεκεμβρίου -Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού- έχει επιλεγεί συμβολικά ως ημέρα της παραπάνω εκδήλωσης. Οι ενδιαφερόμενοι όμως μπορούν να δώσουν αίμα από σήμερα και μέχρι την 31 Ιανουαρίου 2010.

Τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής θα είναι στη διάθεση σας για την παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας ή διευκρίνισης.

Φιλικούς χαιρετισμούς
Από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Σας ευχαριστούμε που υπάρχετε. Έχω καταλάβει από πολύ καιρό ότι αν δεν αντιστεκόμαστε μας κάνουν όπως θέλουν. Αυτό θέλουν, γι αυτό προεξοφλούν την αδυναμία μας ν΄αντισταθούμε. ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ. Θα σωθεί το βουνό των ΘΕΩΝ. Πρέπει να το πιστέψουμε. Και ίσως πρέπει να γίνει γνωστό κι έξω μέσω τηλεόρασης. Οσο είναι ακόμη καιρός.

Συγχαρητήρια
Ν.A

 
Studentsdesign