Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
7ο Γυμνάσιο Κατερίνης
21.10.08

Image

13 και 14 Οκτωβρίου 2009

Το 7ο Γυμνάσιο Κατερίνης αγκάλιασε μια ακόμη πρωτοποριακή παρέμβαση της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης του Ν. Πιερίας, αυτή που αφορά στις διαβάσεις πεζών.

Η εκστρατεία ενημέρωσης των οδηγών αυτοκινήτων ξεκίνησε από τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 7ου Γυμνασίου, ο οποίος χρηματοδότησε το πανό που κρατούσαν οι πρόεδροι των 15 τμημάτων του σχολείου, τα μπλουζάκια που φορούσαν και το ενημερωτικό υλικό που μοίραζαν στους οδηγούς.

Image 

Τη Δευτέρα, 13/10/08, και την Τρίτη, 14/10/08 σε συνεργασία με την τροχαία Κατερίνης, οι μαθητές διέκοπταν σε τακτά χρονικά διαστήματα την κυκλοφορία και μοίραζαν το ανάλογο φυλλάδιο στους οδηγούς.

Image

Μαθητές και μαθήτριες πάνω στη διαβάση πεζών

Image 

Προετοιμασίες στην αυλή του σχολείου 

Το 7ο Γυμνάσιο Κατερίνης ευχαριστεί την εθελοντική ομάδα Δράσης του Ν. Πιερίας για την συνεργασία και δηλώνει ότι θα συμμετέχει πρόθυμα και σε όποια άλλη δραστηριότητα θα στοχεύει στο να παράγει την ποιότητα της ζωής μας.

Ο Διευθυντής του 7ου Γυμνασίου Κατερίνης
Γκόρτσιος Δημήτριος

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Τέλος με βαθιά συγκίνηση θέλω να σας ευχαριστήσω όλους θερμά για όλα αυτά που έζησα και ένοιωσα μαζί σας και που μου δώσατε την ευκαιρία να βρεθώ ανάμεσα σε πραγματικούς ανθρώπους που δίνουν καθημερινά την ψυχή τους για να γίνει ο τόπος μας καλύτερος.Είμαι πάντα στη διάθεσή σας.Σας ευχαριστώ πολύ που είδα κοντά σας πως υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν απλόχερα την αγάπη τους για ένα χαμόγελο!
Θεσ/νίκη
Μαίρη Κ.
 
Studentsdesign