Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Προτεινόμενα υλικά
21.10.08

 

Πανό "STOP! Προτεραιότητα έχουν οι πεζοί"

Image

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Γυμνασίου Κατερίνης χρηματοδότησε ένα τεράστιο πανό διαστάσεων 6 Χ 1,5 μ. το οποίο προτείνεται να αναρτηθεί στην είσοδο του σχολείου και να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στη διάβαση πεζών.

Αφισούλα "STOP! Πρώτα οι πεζοί"

Image

Προτείνεται η κατασκευή μίνι αφίσας από τους μαθητές (ζωγραφιά στο πλαίσιο του Φεϋγ βολάν) την οποία μπορούν να δώσουν στους οδηγούς των αυτοκινήτων.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε την αφισούλα (αρχείο pdf).

Πρωτόκολλο παραβάσεων "Τροχονόμοι εν δράση!"

Image

Μαθήτριες και μαθητές παρατηρούν τα διερχόμενα αυτοκίνητα μέσα από την αυλή του σχολείου και καταγράφουν τις παραβάσεις που διαπιστώνουν:

  • ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ             
  • ΟΔΗΓΟΣ ΧΩΡΙΣ ΖΩΝΗ          
  • ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΖΩΝΗ    
  • ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΔΙΑΒΑΣΗ ΠΕΖΩΝ
  • ΟΔΗΓΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ     
  • ΠΑΙΔΙ ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το πρωτόκολλο παραβάσεων (αρχείο pdf).

Ενα πρωτότυπο έντυπο με το όνομα του σχολείου σας/της υπηρεσίας θα μπορούσε να σας την στείλει ο κ. Τσολακίδης με eMail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε τηλ. 697 33 80 700

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Aν και δεν ξέρω πως βρήκατε τη διεύθυνσή μου, σας ευχαριστώ που με κάνετε κοινωνό στα μειλ σας τα οποία θίγουν πάντα σημαντικά ζητήματα με πολύ εμπεριστατωμένο τρόπο και - αποφεύγοντας την "πολεμική φανφαρολογία" και τη συναφη συνομοσιολογία - καταδεικνύουν το δίκαιο των θέσεών σας.

Σας προτείνω να συμπεριλάβετε στους αποδέκτες των μηνυμάτων σας και τους φίλους τους οποίους αντιγράφω στο παρόν και τους οποίους μπορεί να ενδιαφέρουν αυτά για τα οποία προσπαθείτε.

Με όλες μου τις ευχές για το 2010

B.X.

 
Studentsdesign