Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Ο κ. Markwort δεν εκπροσωπεί την πλειοψηφία των Γερμανών
26.02.10

Σχετικό: Δημοσίευμα περιοδικού Focus

  • Επειδή κάποιος περίεργος Γερμανός εκδότης (και συνήθως πίσω από εκδότες κρύβονται άνομα συμφέροντα) αντέδρασε κατά της Ελλάδος με συμπλεγματικό τρόπο, δεν σημαίνει ότι είναι σωστό να αντιδράσουμε και εμείς με την ίδια συμπλεγματική συνταγή.
  • Ο κ. Markwort (σε ελεύθερη μετάφραση "η Μάρκα των Λέξεων"...) δεν εκπροσωπεί την πλειοψηφία των Γερμανών, οι οποίοι από την εποχή του Goethe γνωρίζουν - και εκτιμούν - τον Ελληνικό πολιτισμό περισσότερο απ' ότι πολλοί συμπολίτες μας, και
  • Το πιό σωστό πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι να σοβαρευτούμε, να γίνουμε πολίτες (και όχι κομματικά πρόβατα) ώστε να αναγκάσουμε τους πολιτικούς μας να αλλάξουν τις τριτοκοσμικές συνήθειές τους που οδήγησαν την Ελλάδα σε αυτά τα χάλια.

Ευχαριστώ για την προσοχή σας,
Α.Κ.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Aν και δεν ξέρω πως βρήκατε τη διεύθυνσή μου, σας ευχαριστώ που με κάνετε κοινωνό στα μειλ σας τα οποία θίγουν πάντα σημαντικά ζητήματα με πολύ εμπεριστατωμένο τρόπο και - αποφεύγοντας την "πολεμική φανφαρολογία" και τη συναφη συνομοσιολογία - καταδεικνύουν το δίκαιο των θέσεών σας.

Σας προτείνω να συμπεριλάβετε στους αποδέκτες των μηνυμάτων σας και τους φίλους τους οποίους αντιγράφω στο παρόν και τους οποίους μπορεί να ενδιαφέρουν αυτά για τα οποία προσπαθείτε.

Με όλες μου τις ευχές για το 2010

B.X.

 
Studentsdesign