Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Νέες χυδαιότητες για την Ελλάδα
27.02.10

Ξεπέρασε κάθε όριο η γερμανική χυδαιότητα , όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί.

Πρόκειται για απόσπασμα από τη δημοφιλή εκπομπή «Harald Schmidt Show», που προβλήθηκε την Πέμπτη από το κανάλι «Das Erste», το οποίο ανήκει στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο ARD

Δείτε το βίντεο. Η χυδαιότητα, η μισαλλοδοξία και η κακογουστιά γίνονται αμέσως αντιληπτές και χωρίς τη γνώση της γερμανικής γλώσσας…

Η παρουσιάστρια ειρωνεύεται τη χώρα μας και παρουσιάζει σκηνές από ομοφυλοφιλικά όργια, σχολιάζοντας ότι είναι η ελληνική επιρροή στην σύγχρονη κουλτούρα, δείχνει μία μαριονέτα από το muppet show σε σκουπιδοτενεκέ, χαρακτηρίζοντάς την ως «διάσημο φιλόσοφο» και αναφέρεται φυσικά τον Διογένη!

Η χυδαιότητα κορυφώνεται με μία παραποιημένη παράσταση από αρχαίο αγγείο, όπου ένας Τούρκος με κόκκινο φέσι συνουσιάζεται με έναν Έλληνα, ο οποίος κρατάει την ελληνική σημαία… «Να, και μια εποικοδομητική πρόταση για την Ευρωπαϊκή Ένωση, έτσι για να χαρούμε όλοι», λέει η παρουσιάστρια. «Θα πουλήσουμε την Ελλάδα στους Τούρκους και οι Τούρκοι αργά ή γρήγορα θα …ρυθμίσουν τα υπόλοιπα»
 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Μπράβο παιδιά! Να ξέρετε ότι είμαστε μαζί σας σχετικά με τις αυθαιρεσίες στον Όλυμπο. Ο ωχαδερφιδμός και το "δε βαριέσε" μας έχουν φθάσει σε αυτό το σημείο: να θεωρούμε δηλαδή την παρανομία και την καταπάτηση ως αυτονόητη πράξη του κάθε πονηρού και επιτήδειου. Θα σας συμπαρασταθούμε όσο μπορούμε.

Βασίλης Μ.

 
Studentsdesign