Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Όροι συμμετοχής
11.03.10

Η συμμετοχή για όλες τις κατηγορίες είναι ελεύθερη. Οι κατηγορίες είναι κοινές, αγόρια-κορίτσια, εκτός εάν υπάρξει μεγάλος αριθμός συμμετοχής κοριτσιών. Απαραίτητη προϋπόθεση η άριστη υγεία και ποδήλατο σε άριστη κατάσταση. Δωρεάν τεχνικός έλεγχος θα γίνεται στο κατάστημα extreme sports και ποδήλατο στην οδό Κίτρους 7(11), Κατερίνης, μέχρι τις 15 Μαρτίου για όσους το επιθυμούν.

Συστήνεται κλειστό κράνος, θώρακας, επιγονατίδες και γάντια. Υποχρεωτικό είναι το κράνος.

Έμπειροι διασώστες, γιατροί και πλήρης ιατροφαρμακευτική υποστήριξη θα παρέχεται κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων από τους διοργανωτές.

  • Σε καμιά περίπτωση οι διοργανωτές και η συντονιστική επιτροπή δε φέρουν ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα κατά τη διάρκεια και προς κάθε κατεύθυνση των εκδηλώσεων, απώλειας, καταστροφής υλικού κ.λ.π. οποιουδήποτε συμμετέχει με οποιαδήποτε ειδικότητα.
  • Κάθε ποδηλάτης φέρει την ευθύνη συμμετοχής του. Για τους ανήλικους η συνοδεία κηδεμόνων είναι υποχρεωτική,
  • Για τις ποδηλατοπορείες, ισχύει ο κώδικας οδικής κυκλοφορίας, συστήνεται στους ποδηλάτες να υπακούν στις εντολές των διοργανωτών και της τροχαίας και να φοράνε κράνος.

Δηλώσεις συμμετοχής για το Β.Μ.Χ θα γίνονται δέκτές μέχρι της 15 Μαρτίου 2010 στο τηλ/fax 23510 73977 και για πληροφορίες www.extremeteam1.blogspot.com.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Aν και δεν ξέρω πως βρήκατε τη διεύθυνσή μου, σας ευχαριστώ που με κάνετε κοινωνό στα μειλ σας τα οποία θίγουν πάντα σημαντικά ζητήματα με πολύ εμπεριστατωμένο τρόπο και - αποφεύγοντας την "πολεμική φανφαρολογία" και τη συναφη συνομοσιολογία - καταδεικνύουν το δίκαιο των θέσεών σας.

Σας προτείνω να συμπεριλάβετε στους αποδέκτες των μηνυμάτων σας και τους φίλους τους οποίους αντιγράφω στο παρόν και τους οποίους μπορεί να ενδιαφέρουν αυτά για τα οποία προσπαθείτε.

Με όλες μου τις ευχές για το 2010

B.X.

 
Studentsdesign