Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Όροι συμμετοχής
11.03.10

Η συμμετοχή για όλες τις κατηγορίες είναι ελεύθερη. Οι κατηγορίες είναι κοινές, αγόρια-κορίτσια, εκτός εάν υπάρξει μεγάλος αριθμός συμμετοχής κοριτσιών. Απαραίτητη προϋπόθεση η άριστη υγεία και ποδήλατο σε άριστη κατάσταση. Δωρεάν τεχνικός έλεγχος θα γίνεται στο κατάστημα extreme sports και ποδήλατο στην οδό Κίτρους 7(11), Κατερίνης, μέχρι τις 15 Μαρτίου για όσους το επιθυμούν.

Συστήνεται κλειστό κράνος, θώρακας, επιγονατίδες και γάντια. Υποχρεωτικό είναι το κράνος.

Έμπειροι διασώστες, γιατροί και πλήρης ιατροφαρμακευτική υποστήριξη θα παρέχεται κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων από τους διοργανωτές.

  • Σε καμιά περίπτωση οι διοργανωτές και η συντονιστική επιτροπή δε φέρουν ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα κατά τη διάρκεια και προς κάθε κατεύθυνση των εκδηλώσεων, απώλειας, καταστροφής υλικού κ.λ.π. οποιουδήποτε συμμετέχει με οποιαδήποτε ειδικότητα.
  • Κάθε ποδηλάτης φέρει την ευθύνη συμμετοχής του. Για τους ανήλικους η συνοδεία κηδεμόνων είναι υποχρεωτική,
  • Για τις ποδηλατοπορείες, ισχύει ο κώδικας οδικής κυκλοφορίας, συστήνεται στους ποδηλάτες να υπακούν στις εντολές των διοργανωτών και της τροχαίας και να φοράνε κράνος.

Δηλώσεις συμμετοχής για το Β.Μ.Χ θα γίνονται δέκτές μέχρι της 15 Μαρτίου 2010 στο τηλ/fax 23510 73977 και για πληροφορίες www.extremeteam1.blogspot.com.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Το έργο σας αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο για την κοινωνική ανανέωση και αναγέννηση της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Karl-Heinz Roth

 
Studentsdesign