Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Ενίσχυση του Συλλόγου Καρκινοπαθών «Αγία Αικατερίνη»
06.04.10

Image 

Φίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας,

Σας πληροφορούμε, πως το επόμενο Σάββατο 10 Απριλίου 2010, από τις 11:00 έως τις 13:00, η ομάδα μας θα στήσει περίπτερο στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης της Κατερίνης, στο ύψος της οδό Κύπρου, με στόχο την πώληση card postal και την ενίσχυση του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κατερίνης «Αγία Αικατερίνη». Η συμμετοχή αυτή της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας εντάσσεται στα πλαίσια της στήριξης του παμπιερικού πλέον αιτήματος για τη δημιουργία «Κέντρου Μαστού» στην Κατερίνη. Η ομάδα μας, από την πρώτη στιγμή έχει στηρίξει έμπρακτα την πρωτοβουλία για την ίδρυση του κέντρου και συνεχίζει να προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια της ζητηθεί.

Καλούμε λοιπόν τα μέλη μας να συμμετέχουν με την φυσική τους παρουσία σε αυτή την δίωρη δράση του Σαββάτου και να βοηθήσουν στην πώληση των card postal. Οι κάρτες έχουν φιλοτεχνηθεί από τον συμπολίτη μας  ζωγράφο κ. Θανάση Καραμήτα και διατίθενται προς 1 Ευρώ.

Σε περίπτωση που είστε σίγουροι πως θα συμμετάσχετε στη δράση, σας παρακαλούμε, να στείλετε μια σύντομη επιστολή στη διεύθυνση Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε Για το στήσιμο του περίπτερου θα χρειαστεί η βοήθεια 3 ατόμων στις 10:30.

Φιλικά για την ομάδα

Χαλαϊζίδου Γνωσούλα  & Πατέρα Βάνα

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Θα ήθελα να σας συγχαρώ αλλά και να σας ευχαριστήσω για τις αξιέπαινες προσπάθειές σας.

Ευπραξία Σιτμαλίδου

 
Studentsdesign