Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Και ο «Άγιος» φοβέρα θέλει;
26.04.10

Η τεχνική αστοχία επιδιορθώθηκε! 

Αναφορά στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών κατέθεσε την 14η Απριλίου 2010 η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας για την επικίνδυνη διάβρωση του οδοστρώματος στην οδό Φλέμινγκ, μπροστά από το 11ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης. Πρόκειται για έναν δρόμο ηλικίας μόλις 5 μηνών, ο οποίος τον τελευταίο μήνα, ειδικά σε ένα σημείο, παρουσίαζε σημεία πλήρους αποσύνθεσης.

Image

Κατά τη διάρκεια της «δίκης της πετούνιας» ο δήμαρχος Κατερίνης κ. Σάββας Χιονίδης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο γεγονός της αναφοράς, λέγοντας πως πρόκειται για απλή «λακκούβα» η οποία προκλήθηκε από μια συνήθη τεχνική αστοχία.  Πρόσθεσε δε, πως ο υπεύθυνος εργολάβος θα επισκευάσει, ως οφείλει, το σημείο του δρόμου, αφού το έργο δεν το έχει παραλάβει οριστικά ο Δήμος Κατερίνης.

Image 

Την Τρίτη το πρωί, 20 Απριλίου 2010, δηλαδή μόλις 5 ημέρες μετά την αναφορά στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, η βλάβη αποκαταστάθηκε! Όχι όμως από τον υπεύθυνο εργολάβο αλλά από συνεργείο της ΔΕΥΑΚ. Όσο για την επιδιόρθωση της απλής «λακκούβας» χρειάστηκε να ξηλωθούν περίπου 30 τ.μ. ασφάλτου.

Image 

Ηλίας Τσολακίδης
Από την ενότητα "Νοιάζομαι" της Εθελοντικής ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας
 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Συγχαρητήρια παιδιά!

Αντώνης Ρ.
Οικολογική Κίνηση Κοζάνης & ARCTUROS www.arcturos.gr

 
Studentsdesign