Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Πόλη και Βιώσιμη κινητικότητα
07.06.10

Φίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας,
Λάβαμε σήμερα την παρακάτω πρόσκληση και την προωθούμε στα μέλη μας.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΙΕΡΙΑ 2008

Σας καλούμε στην εκδήλωση – συζήτηση που οργανώνουμε την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010 ώρα 7 μμ στην αίθουσα ̟ολλα̟λών χρήσεων του 4ου Γενικού Λυκείου Κατερίνης (Μητροπόλεως 2) με θέμα: «Πόλη και Βιώσιμη κινητικότητα»

Προσκεκλημένοι ομιλητές

  • Νάσος Κόκκινος, πολιτικός μηχανικός – συγκοινωνιολόγος και Πρόεδρος του δικτύου Ε.Π.Ι.Β.Α.ΤΗ.Σ. Είναι ειδικευμένος στις αστικές συγκοινωνίες και ασχοληθεί ιδιαίτερα με τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας. Το δίκτυο Ε.Π.Ι.Β.Α.ΤΗ.Σ. είναι ένα σημαντικός φορέας (Ένωση πολιτών) με πανελλήνια δράση για τη βελτίωση της δημόσιας συγκοινωνίας και τη βιώσιμη κινητικότητα (http://epivatis.gr)
  • Χρίστος Ταξιλτάρης, καθηγητής συγκοινωνιακών έργων στο Α.Π.Θ. Διδάσκει  μαθήματα σχετικά με τη συγκοινωνία, τις μεταφορές και την κυκλοφορία στον αστικό χώρο, την οδική ασφάλεια κλπ σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Συμμετείχε στη μελετητική ομάδα της τελευταίας έρευνας – κυκλοφοριακής μελέτης για την Κατερίνη.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να παρακολουθήσουν την εκδήλωση και να συμβάλουν στη συζήτηση και τον προβληματισμό για περισσότερο βιώσιμη και ανθρώπινη μετακίνηση στην πόλη μας. 

Με τιμή, το Δ.Σ. της Ένωσης Πολιτών «Φίλοι του Περιβάλλοντος Πιερία 2008»

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Το παράνομο του Χριστάκη είναι η κορυφή ενός παγόβουνου αυθαιρέτων που επιδιώκουν να δημιουργήσουν τετελεσμένα γεγονότα για προσωπικά οφέλη. Οι  διάσπαρτες αυτές εγκαταστάσεις μελλοντικά θα αλλοιώσουν το αδόμητο σήμερα περιβάλλον και θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για τη γενικότερη νόμιμη δόμηση της περιοχής, αυτό δηλαδή που πολλοί περισσότεροι επιδιώκουν.

Φαίδρα Τ.

 
Studentsdesign