Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση
06.11.08

Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για την κοπή των δέντρων στην Εθνική Οδό

Image   

Μετά την αναφορά της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας για την κοπή των δέντρων στην Εθνική Οδό, η Εισαγγελεία Κατερίνης διέταξε επείγουσα προκαταρκτική εξέταση. Ο επικεφαλής της ομάδας κ. Ηλίας Τσολακίδης κλήθηκε και κατέθεσε την προηγούμενη εβδομάδα στο Αστυνομικό Τμήμα Κατερίνης.

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας διατηρεί σχεδόν καθημερινά τηλεφωνική επικοινωνία με την διεύθυνση της "Αυτοκινητόδρομος Αιγαίο ΑΕ" και παρακολουθεί στενά την εξέλιξη της υλοποίησης των προτάσεων της ομάδας προς την εταιρεία, η αποδοχή των οποίων πρόσφατα επιβεβαιώθηκε και επίσημα με ανακοίνωση της "Αυτοκινητόδρομος Αιγαίο ΑΕ" στον τοπικό τύπο. Ετσι αναμένεται εντός της εβδομάδος να

  1. γίνει η παράδοση της χρήσιμης ξυλείας σε φιλανθρωπικό ίδρυμα του νομού.
  2. ολοκληρωθεί ο καθαρισμός του χώρου
  3. πραγματοποιηθεί η δενδροφύτευση και η αποκατάσταση του χώρου

Image  

Η εταιρεία, αμέσως μετά την αναφορά της ομάδας μας, έχει συλλέξει την χρήσιμη ξυλεία και έχει συγκεντρώσει την άχρηστη, καύσιμη ύλη σε έξι σημεία. Το Σάββατο 29.11.2008 πραγματοποιήθηκε ελεγχόμενη καύση του εναπομείναντος υλικού και απομένει πλέον να καθαριστεί ο χώρος από τις στάχτες.

Η υπεύθυνη του τμήματος επικοινωνίας της "Αυτοκινητόδρομος Αιγαίο ΑΕ" κ. Ζαβρίδου μας πληροφόρησε, ότι η εταιρεία έχει ήδη προμηθευτεί τα δενδρύλλια (βρίσκονται ήδη στη Λάρισα)  και το αργότερο μέχρι τα μέσα της τρέχουσας εβδομάδας θα ανακοινωθεί η ημερομηνία για την φύτευσή τους. Πιθανή ημερομηνία θα είναι η Κυριακή 7 Δεκεμβρίου.

Φιλικά
Για την Ομάδα
Γιώργος Κυτίδης

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Οφείλω να ομολογήσω ότι έχω μείνει άφωνη, αλλά και πολύ εντυπωσιασμένη από τις δράσεις και πρωτοβουλίες σας και γι’αυτό ένιωσα την ανάγκη να σας συγχαρώ όλους.

Δ. Δραγωμανίδου (Χαλκιδική)

 
Studentsdesign