Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
5ο Δημοτικό σχολείο Κατερίνης - Α κύκλος
21.10.08

Image

20.11.2008, Διαστάυρωση Σβορώνου και Κουντουριώτου

Την Πέμπτη 20.11.2008 οι 33 μαθήτριες και οι μαθητές των τμημάτων Στ1 και Στ2 του πρώτου κύκλου του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης, μαζί με με τους δασκάλους τους κα. Πεζή Παρασκευή και κ. Βίλλα Ματθαίο, συμμετείχαν στον μαραθώνιο ενημέρωσης 2008/2009 του προγράμματος "Διαβάσεις πεζών". Τη ρύθμιση της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων ανέλαβαν υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας και η σχολική τροχονόμος ενώ από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας συμμετείχε ο κ. Κώστας Τζομίδης. 

 

Image

Τα παιδιά βγήκαν στον δρόμο και μπροστά στο σχολείο τους, στις διαβάσεις πεζών, ενημέρωσαν τους οδηγούς των διερχομένων οχημάτων.

Image

Οι δύο τάξεις του σχολείου συγκρότησαν τρεις ομάδες και με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών και των υπαλλήλων της Δημοτικής Αστυνομίας υλοποίησαν την προγραμματισμένη δράση τους με κεντρικό σύνθημα: "STOP στις διαβάσεις πεζών.

Image

Image

Οι μαθητές το χάρηκαν και κατέγραψαν προσεκτικά όλες τις παραβάσεις των διερχομένων οχημάτων.

Οι παραβάσεις που καταγράφηκαν

  • Οι μαθήτριες και οι μαθητές κατέγραψαν συνολικά 161 αυτοκίνητα και 23 μηχανές.
  • 5 οδηγοί οχημάτων μιλούσαν στο κινητό και 103 δεν φορούσαν ζώνη. Από τους οδηγούς των μηχανών 21 ήταν χωρίς κράνος.
  • 3 οχήματα ήταν σταθμευμένα πάνω σε διαβάσεις πεζών.

Για την Ομάδα Εθελοντικής Δράσης
Κώστας Τζομίδης

 

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Τέλος με βαθιά συγκίνηση θέλω να σας ευχαριστήσω όλους θερμά για όλα αυτά που έζησα και ένοιωσα μαζί σας και που μου δώσατε την ευκαιρία να βρεθώ ανάμεσα σε πραγματικούς ανθρώπους που δίνουν καθημερινά την ψυχή τους για να γίνει ο τόπος μας καλύτερος.Είμαι πάντα στη διάθεσή σας.Σας ευχαριστώ πολύ που είδα κοντά σας πως υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν απλόχερα την αγάπη τους για ένα χαμόγελο!
Θεσ/νίκη
Μαίρη Κ.
 
Studentsdesign