Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Αρχισε η μεταφορά των κομμένων κορμών
06.11.08

Φίλες και φίλοι

Σήμερα, Τετάρτη 12.11.2008 η εταιρεία Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ άρχισε τον καθαρισμό του σημείου, στο οποίο πρόσφατα έχουν κοπεί δεκάδες μεγάλα δέντρα. Μετά από πρόταση της Ομάδας Εθελοντικής Δράσης Ν. Πιερίας η χρήσιμη ξυλεία θα συλλεχθεί, θα μεταφερθεί προσωρινά στις αποθήκες της εταιρείας και μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες καθαρισμού, η ξυλεία αυτή θα γίνει δωρεά σε κάποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Image  

Image

Μέλη της ομάδας μας επισκέπτονται καθημερινά το σημείο αυτό και μόλις ολοκληρωθεί  και η ελεγχόμενη καύση των ξερών κλαδιών θα αρχίσει η διαδικασία της δενδροφύτευσης.

Image

Η Διεύθυνση του Δασαρχείου Κατερίνης θα καταβάλει μέσα στις επόμενες μέρες πρόταση για τον τρόπο αποκατάστασης της ζημιάς και την κατάσταση με τα είδη των δέντρων που πρέπει να φυτευθούν.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ανακοινωθεί και η ακριβής ημερομηνία της δενδροφύτευσης του χώρου.

Φιλικά
Για την Ομάδα
Κώστας Τζομίδης

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Το παράνομο του Χριστάκη είναι η κορυφή ενός παγόβουνου αυθαιρέτων που επιδιώκουν να δημιουργήσουν τετελεσμένα γεγονότα για προσωπικά οφέλη. Οι  διάσπαρτες αυτές εγκαταστάσεις μελλοντικά θα αλλοιώσουν το αδόμητο σήμερα περιβάλλον και θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για τη γενικότερη νόμιμη δόμηση της περιοχής, αυτό δηλαδή που πολλοί περισσότεροι επιδιώκουν.

Φαίδρα Τ.

 
Studentsdesign