Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
170 δέντρα στην Εθνική οδό
06.11.08

Image   

Δενδροφύτευση του σημείου την επόμενη Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

Σήμερα, μετά από κοινή συνεννόηση μεταξύ της Ομάδας Εθελοντικής Δράσης Ν. Πιερίας και της „Αυτοκινητόδρομος Αιγαίο ΑΕ“, ορίστηκε η ημερομηνία φύτευσης του σημείου, όπου πρόσφατα κόπηκαν παράνομα δεκάδες μεγάλα δέντρα.

Η δενδροφύτευση του χώρου θα πραγματοποιηθεί
την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου στις 11.00 το πρωί.

Η ομάδα μας καλεί όλους τους συμπολίτες μας, να λάβουν μέρος στην εκδήλωση αυτή και να συνδράμουν στην αποκατάσταση της ζημιάς που έχει προκληθεί.

Ας δώσουμε την ευκαιρία σε μικρά παιδιά, σε νέες και νέους να λάβουν ενεργά μέρος σε μια τόσο υπεύθυνη πράξη που έχει σχέση με το περιβάλλον και την προστασία του.

Ηδη πέντε Δημοτικά σχολεία της πόλης μας δήλωσαν, ότι θα συμμετάσχουν με τις μαθήτριες και τους μαθητές της ΣΤ τάξης στην δενδροφύτευση του χώρου.

Η εταιρεία „Αυτοκινητόδρομος Αιγαίο ΑΕ“ θα εκπροσωπηθεί από υψηλά ιστάμενα στελέχη. Ετσι η προγραμματισμένη εκδήλωση αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία για να τεθούν μια σειρά από ερωτήματα που αφορούν τη φύλαξη και τα μέτρα προστασίας του αυτοκινητόδρομου.

Από την Ομάδα Εθελοντικής Δράσης Νομού Πιερίας

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Είχαμε πολλά χρόνια να δούμε κάτι θετικό για την Ελλαδα στην Ολλανδική τηλεόραση, μέχρι που έδειξε το ντοκυμαντέρ: Χωρίς Μεσάζοντες. Συγχαρητήρια !
Κ.Χ.
 
Studentsdesign