Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Μεγάλη συμμετοχή στη σημερινή παμπιερική σύσκεψη για τα διόδια
16.02.11

Δημοψήφισμα και άνοιγμα του σταθμού διοδίων της Λεπτοκαρυάς

  • Μεγάλη συμμετοχή στη σημερινή παμπιερική σύσκεψη για τα διόδια.
  • 4ωρο άνοιγμα του σταθμού διοδίων της Λεπτοκαρυάς, την επόμενη Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011, 14:00 - 18:00

Image

Σήμερα, Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011, πραγματοποιήθηκε παμπιερική σύσκεψη για τα διόδια στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Πιερίας, με τη συμμετοχή πολιτικών προσώπων, δεκάδων εκπροσώπων φορέων του νομού αλλά και απλών πολιτών.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Επιμελητηρίου, σύσσωμοι οι πολίτες της Πιερίας, μεταξύ άλλων, αποφάσισαν την έναρξη διαβουλεύσεων για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος εντός 6 εβδομάδων, αλλά και  την κατάληψη του σταθμού διοδίων της Λεπτοκαρυάς, την επόμενη Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011, συμμετέχοντας έτσι στο άνοιγμα των σταθμών διοδίων ολόκληρης της χώρας, που οργανώνεται από το Πανελλαδικό Συντονιστικό Επιτροπών Αγώνα κατά των διοδίων.

Image 

Η αντιπεριφερειάρχης κα. Μαυρίδου Σοφία, η οποία συμμετείχε στη σύσκεψη,  εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή της στην Επιτροπή Αγώνα και δήλωσε χαρακτηριστικά, ότι η ενεργός συμμετοχή της στο πλευρό των πολιτών της Πιερίας, πρέπει να θεωρείται δεδομένη. 

Επίσης, περισσότεροι από 30 φορείς του νομού, δια των εκπροσώπων τους, δήλωσαν πως θα συμμετάσχουν ενεργά στις επόμενες κινητοποιήσεις.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, συζητήθηκε και η πρόταση για την κατάθεση συλλογικής αγωγής εναντίον της εταιρείας, για τις υπερχρεώσεις των μονίμων κατοίκων στην περιοχή του σταθμού διοδίων της Λεπτοκαρυάς.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Βιομηχανικά απόβλητα στον Όλυμπο.

Σας συγχαίρω! Έλληνες με καρδιά, για την απόφασή σας να ξεμπροστιάσετε έναν ανάξιο δήμαρχο και να αποτρέψετε την μόλυνση ενός τόπου ιερού για όλους εμάς τους Έλληνες. Είθε να αποτελέσετε φωτεινό παράδειγμα για ανάλογες περιπτώσεις όπου χρειαστεί, στη χώρα μας.
Σας χαιρετώ και σας τιμώ.
Μία Ελληνίδα

 
Studentsdesign