Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Αρχές Ιουνίου 2011, το επόμενο Χαριστικό Παζάρι Κατερίνης
06.04.11

Image 

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 2ο Χαριστικό Παζάρι Κατερίνης, το οποίο διοργάνωσε σήμερα 6 Απριλίου 2011, η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας. Από νωρίς το πρωί, δεκάδες μέλη και φίλοι της άρχισαν να συγκεντρώνονται στην Κεντρική Πλατεία Κατερίνης και να φέρνουν παιχνίδια, βιβλία, ρούχα, παπούτσια, CD και κάθε είδους, χρήσιμα μεν, αλλά αχρείαστα για τους ίδιους αντικείμενα.

Image 

Το περίπτερο της ομάδας, το οποίο στήθηκε στον ίδιο χώρο, κατακλίστηκε από  εκατοντάδες συμπολίτες μας, οι οποίοι κατά τη διάρκεια ολόκληρης της ημέρας κατέφθαναν για να δώσουν ή να πάρουν κάποιο χρήσιμο αντικείμενο.  Ό, τι συγκεντρώθηκε χαρίστηκε χωρίς χρήματα, ενώ κάποιος μπορούσε να πάρει ακόμη κι αν δεν είχε κάτι να χαρίσει! Βασικοί στόχοι του Χαριστικού Παζαριού είναι η προστασία του Περιβάλλοντος μέσα από την επαναχρησιμοποίηση, αλλά και η ανάπτυξη ενός δικτύου αλληλεγγύης σε μια περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη για την ελληνική κοινωνία.

Image 

Το ηθικό καθήκον, η υποχρέωση που έχουν τα μέλη μιας ομάδας να αλληλοϋποστηρίζονται και να αλληλοβοηθούνται, οδήγησε την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας να επιλέξει αυτή την ξεχωριστή δραστηριότητα, η οποία αναμένεται να επαναλαμβάνεται συχνά στην πόλη της Κατερίνης, αφού το συχνότερο ερώτημα το οποίο τέθηκε σήμερα ήταν: «Πότε θα ξαναγίνει;» Το αργότερο μέχρι τις αρχές Ιουνίου, δήλωσαν τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής, τα οποία ευχαρίστησαν την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης για την φιλική υποστήριξη που προσέφερε στο 2ο Χαριστικό Παζάρι Κατερίνης και βέβαια τις εθελόντριες και τους εθελοντές που συνέβαλλαν στην  πραγμάτωσή σου.

Image 

Image 

Image 

Στη δράση συμμετείχαν μαθήτριες και μαθητές του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης και των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων «Πλάτων».

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Το έργο σας αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο για την κοινωνική ανανέωση και αναγέννηση της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Karl-Heinz Roth

 
Studentsdesign