Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Πρόσκληση για συμμετοχή στην 1η Γιορτή Εθελοντισμού
11.04.11

Με πρωτοβουλία της «Ποδηλατικής Από-Δρασης» και της «Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας», την 6η και 7η Μαΐου 2011, θα πραγματοποιηθεί η 1η Γιορτή Εθελοντισμού στην πόλη της Κατερίνης.

Image

Στόχοι της διήμερης εκδήλωσης είναι, η προβολή των δράσεων των εθελοντικών ομάδων του τόπου μας και η δυνατότητα άμεσης γνωριμίας τους με τους πολίτες. Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης μας, όπου, σε επιλεγμένα σημεία του, από το Σιντριβάνι μέχρι την Πλατεία Ελευθερίας, θα στηθούν τα περίπτερα ενημέρωσης  των ομάδων.

Σύλλογοι, φορείς και ομάδες πολιτών, από το Νομό Πιερίας, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 1η Γιορτή Εθελοντισμού, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την 22 Απριλίου 2011, στέλνοντας eMail στη διεύθυνση Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε και στο τηλέφωνο:  6974 54 50 21

Οι ιστοχώροι www.otoposmou.gr  και www.podilatikiapodrasi.gr φιλοξενούν από σήμερα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την παραπάνω εκδήλωση.

Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας
Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας
 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Είχαμε πολλά χρόνια να δούμε κάτι θετικό για την Ελλαδα στην Ολλανδική τηλεόραση, μέχρι που έδειξε το ντοκυμαντέρ: Χωρίς Μεσάζοντες. Συγχαρητήρια !
Κ.Χ.
 
Studentsdesign