Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Παρουσίαση της δράσης "Σκέψου..."
22.05.11

Image

Παρουσίαση της δράσης "Σκέψου..." στον κεντρικό πεζόδρομο της Κατερίνης

Περίπου 2.000 σημειώματα μοιράστηκαν σε 78 συμπολίτες μας και ήδη κάποια από αυτά έχουν τοποθετηθεί σε παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα

Τη μεγάλη ανταπόκριση των δημοτών της Κατερίνης συνάντησε η νέα δράση της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν.Πιερίας με το γενικό τίτλο «Σκέψου».

Με στόχο να ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες της Πιερίας και να δώσουν το σύνθημα για μια πιο ...φιλική αντιμετώπιση τόσο των ατόμων με αναπηρία, όσο και των ευπαθών κοινωνικών ομάδων της Κατερίνης, τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Πιερίας παρουσίασαν την Παρασκευή 20 Μαΐου στον κεντρικό πεζόδρομο της Κατερίνης τη νέα τους δράση.

Image 

Η δράση περιελάμβανε τη διανομή καρτών, με ένα σύντομο κοινωνικό μήνυμα προς τους χρήστες ΙΧ και όχι μόνο που κάνουν πραγματικά δύσκολη τη μετακίνηση για αναπηρικά αμαξίδια, γυναίκες με καροτσάκια, ηλικιωμένους.

Περισσότερα από 2.000 σημειώματα διανεμήθηκαν σε 78 δημότες που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον να πάρουν μέρος εθελοντικά στη δράση.

Παρόντα όλα τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής που ενημέρωσαν τους διερχομενους και κύρια άτομα με κινητικά προβλήματα, μητέρες με καροτσάκια και άτομα γ’ ηλικίας.

Image 

Αξίζει να αναφέρουμε πως η δράση είναι ανοικτή για όλους εκείνους που θέλουν να πάρουν μέρος και δεν χρειάζεται παρά να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της Ομάδας www.otoposmou.gr για να ενημερωθούν με ποιον τρόπο μπορούν να προμηθευτούν τα καρτελάκια.

Ανάλογη εκδήλωση διανομής καρτών και ενημέρωσης-ευαισθητοποίησης των πολιτών θα επαναληφθεί το επόμενο διάστημα.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Είμαστε πολλοί εδώ στην Αθήνα που μαθαίνοντας για τις δράσεις και την περήφανη στάση σας, σας νοιώθουμε οδηγούς, μπροστάρηδες και "δικούς μας ανθρώπους, συγγενείς μας"! Να σας έχει Ο Θεός καλά, το έργο σας είναι ΑΝΘΡΩΠΙΑ!
Μπάμπης Καλαϊτζάκης
 
Studentsdesign