Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Συναγωνιστή Γιάννη, καλό σου ταξίδι!
23.05.11

Image 

Έφυγε χθες,  πρόωρα,  από τη ζωή ο φίλος και συναγωνιστής Γιάννης Ζερκιτανίδης. Ο Γιάννης  ήταν ένας από τους πρωτοπόρους αγωνιστές στις διεκδικήσεις του κλάδου των μεταφορών και του αγώνα κατά των διοδίων.

Ακόμη και στις πιο δύσκολες για αυτόν στιγμές, πριν λίγο καιρό, ήταν ενεργά παρών και αγωνιζόταν για το δίκαια του τόπου μας.  Δεν έλλειψε ούτε στιγμή από την πρώτη γραμμή του αγώνα κατά των διοδίων, ακόμη και τότε, που η ανίατη ασθένεια τον είχε καθηλώσει στο κρεβάτι. Ακόμη και από εκεί, συμμετείχε ενεργά στον αγώνα της Πιερίας. Πώς να ξεχάσει κανείς την τηλεφωνική του παρέμβαση στην πρόσφατη παπμπερική σύσκεψη κατά των διοδίων, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου!  Η απουσία του αφήνει μεγάλο κενό στην οικογένεια του, στους φίλους του και τους συνεργάτες του.

Εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη μας για το χαμό του συναγωνιστή μας Γιάννη και τα θερμά μας συλλυπητήριά στην οικογένειά του.

Γιάννη, πάντα θα είσαι δίπλα μας, στις σκέψεις μας, στους αγώνες μας και στις καρδιές μας.

Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Aν και δεν ξέρω πως βρήκατε τη διεύθυνσή μου, σας ευχαριστώ που με κάνετε κοινωνό στα μειλ σας τα οποία θίγουν πάντα σημαντικά ζητήματα με πολύ εμπεριστατωμένο τρόπο και - αποφεύγοντας την "πολεμική φανφαρολογία" και τη συναφη συνομοσιολογία - καταδεικνύουν το δίκαιο των θέσεών σας.

Σας προτείνω να συμπεριλάβετε στους αποδέκτες των μηνυμάτων σας και τους φίλους τους οποίους αντιγράφω στο παρόν και τους οποίους μπορεί να ενδιαφέρουν αυτά για τα οποία προσπαθείτε.

Με όλες μου τις ευχές για το 2010

B.X.

 
Studentsdesign