Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Ιωάννα Πατέρα (νηπιαγωγός)
31.05.11

Γνωρίζοντας, πως ένα λίτρο τηγανέλαιου που χύνεται -ως συνήθως- στο νεροχύτη μας, μπορεί να μολύνει 1.000.000 λίτρα πόσιμου νερού, δηλαδή την ποσότητα νερού που καταναλώνει ένας άνθρωπος σε 14 χρόνια, δεν σας κρύβω, πως είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη, που σήμερα μέσα από αυτή τη δράση καταφέραμε να συλλέξουμε αυτή την σημαντική ποσότητα  λαδιού, η οποία θα κατέληγε στην καλύτερη περίπτωση στους κήπους ή στα σκουπίδια.

Χαίρομαι επίσης για τη μεγάλη και ενθουσιώδη συμμετοχή των παιδιών και των γονέων γιατί μέσα από μια απλή δράση, με μηδενικό κόστος, δώσαμε με πρακτικό τρόπο –θέλω να πιστεύω- ένα καλό μάθημα για την προστασία του περιβάλλοντος.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Το παράνομο του Χριστάκη είναι η κορυφή ενός παγόβουνου αυθαιρέτων που επιδιώκουν να δημιουργήσουν τετελεσμένα γεγονότα για προσωπικά οφέλη. Οι  διάσπαρτες αυτές εγκαταστάσεις μελλοντικά θα αλλοιώσουν το αδόμητο σήμερα περιβάλλον και θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για τη γενικότερη νόμιμη δόμηση της περιοχής, αυτό δηλαδή που πολλοί περισσότεροι επιδιώκουν.

Φαίδρα Τ.

 
Studentsdesign