Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Ιωάννα Πατέρα (νηπιαγωγός)
31.05.11

Γνωρίζοντας, πως ένα λίτρο τηγανέλαιου που χύνεται -ως συνήθως- στο νεροχύτη μας, μπορεί να μολύνει 1.000.000 λίτρα πόσιμου νερού, δηλαδή την ποσότητα νερού που καταναλώνει ένας άνθρωπος σε 14 χρόνια, δεν σας κρύβω, πως είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη, που σήμερα μέσα από αυτή τη δράση καταφέραμε να συλλέξουμε αυτή την σημαντική ποσότητα  λαδιού, η οποία θα κατέληγε στην καλύτερη περίπτωση στους κήπους ή στα σκουπίδια.

Χαίρομαι επίσης για τη μεγάλη και ενθουσιώδη συμμετοχή των παιδιών και των γονέων γιατί μέσα από μια απλή δράση, με μηδενικό κόστος, δώσαμε με πρακτικό τρόπο –θέλω να πιστεύω- ένα καλό μάθημα για την προστασία του περιβάλλοντος.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Είμαι τόσο περήφανη για την ομάδα μας! Συγχαρητήρια σε όλους, και πολύ περισσότερο σε όσους πρωτοστατούν σε κάθε δραστηριότητα της ομάδας, σε όσους παραμερίζουν άλλες υποχρεώσεις και αγωνίζονται και διαμαρτύρονται για τα κακώς συμβαίνοντα του νομού μας. Ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ σ΄αυτούς που μη αντέχοντας να δέχονται στωικά τις κακοτεχνίες και τις παραλείψεις των πολιτικών ηγετών του τόπου μας δημιούργησαν αυτήν την ομάδα στην Κατερίνη. Θα έχετε πάντα, το ελάχιστο, τη στήριξή μου για κάθε προσπάθεια που εκφράζει την ανησυχία και το ενδιαφέρον σας για θέματα που μας αφορούν όλους.

Με εκτίμηση

Β.Ν.

 
Studentsdesign