Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Κώστας Μπίνιας (δάσκαλος)
31.05.11

Κώστας Μπίνιας (δάσκαλος & δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Κατερίνης)

Το συνολικό κόστος αυτής της δίμηνης περιβαλλοντικής δράσης, επιβάρυνε τον προϋπολογισμό του σχολείου μας με το αστρονομικό ποσό των 8 ευρώ. Τόσο κόστισαν το βαρέλια και τα χρώματα. Να λοιπόν ένας απλός και ανέξοδος τρόπος για την προστασία του περιβάλλοντος και γιατί όχι για την εξοικονόμηση πόρων για το δήμο μας.

Τα λάδια που βρίσκονται σε αυτό το βαρέλι, 200 λίτρα περίπου,  θα πάνε για ανακύκλωση και από αυτά θα παραχθούν περίπου 150 λίτρα βιοντίζελ. Δηλαδή καύσιμα μιας εβδομάδας για ένα απορριμματοφόρο του  δήμου μας.

Προτείνουμε, στους συναδέλφους μας εκπαιδευτικούς, να οργανώσουν στα σχολεία τους την όμορφη αυτή δράση και είμαι σίγουρος, πως με τη βοήθεια του Δήμου Κατερίνης, τα βαρέλια αυτά θα μπορούσαν εύκολα να φτάσουν στα εργοστάσια ανακύκλωσης. Πρόκειται για μια απλή και ανέξοδη διαδικασία από την οποία θα αποκομίσουμε μεγάλα οφέλη. Όχι μόνον παιδαγωγικά και περιβαλλοντολογικά, αλλά – γιατί όχι- και οικονομικά για τον Δήμο μας ή και τα ίδια τα σχολεία.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Αγαπητοί μου
Θέλω να γνωρίζετε ότι είμαι περήφανος που υπάρχετε και είμαι μαζί σας 100% για τα θέματα που αναπτύσσετε στο site σας και τον τρόπο που τα χειρίζεστε.
Να είστε πάντα καλά.

Μάνος Π.


 
Studentsdesign