Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Παρατηρήριο " Πλάκας Λιτοχώρου"
16.07.11

Image

Το παρατηρητήριο της «Πλάκας Λιτοχώρου» είναι ο τρίτος σταθμός εθελοντικής πυροπροστασίας της ομάδας μας. Το σημείο αυτό, όπως και οι άλλες δύο θέσεις των παρατηρητηρίων των «Ν. Πόρων» και της «Ελάφου», επιλέχθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, επειδή αποτελεί σημείο στρατηγικής σημασίας, αφού από εκεί μπορεί κανείς να παρατηρήσει με μεγάλη ευκολία σχεδόν ολόκληρο τον κεντρικό Όλυμπο.

Το παρατηρητήριο στήθηκε την 14η Ιουλίου 2011 από συνεργείο του Δήμου Δίου-Ολύμπου, η λειτουργία του άρχισε την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011 και τα έξοδα κατασκευής του πυργίσκου κάλυψε η διεύθυνση των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων «Πλάτων».

Το παρατηρητήριο βρίσκεται λίγα μέτρα μετά το club «Μύλος», ακριβώς δίπλα στο κύμα και αποτελεί ιδανικό προορισμό για οικογένειες με παιδιά. Μπροστά από τον πυργίσκο υπάρχει ένας τεράστιος χώρος, όπου μπορεί κανείς να παρκάρει άνετα, ακριβώς δίπλα στο παρατηρητήριο.

Πως θα πάμε στο παρατηρητήριο της Πλάκας Λιτοχώρου; 

Image

Εγκαταλείπουμε την Εθνική Οδό (για εμάς συνεχίζει να είναι η Εθνική Οδός) στο ύψος του Λιτοχώρου.

Image

Αφήνοντας πίσω μας τον Όλυμπο Περνάμε πάνω από τη γέφυρα και κατηφορίζουμε προς τη θάλασσα.  

Image

Στρίβουμε δεξιά και ακολουθούμε την παραλιακή οδό μέχρι να συναντήσουμε την παρακάτω έξοδο.

Image

Προσοχή! Στο σημείο αυτό δεν επιτρέπεται η στροφή προς τα αριστερά! Απλά σας δείχνουμε το σημείο στο οποίο βρίσκεται η έξοδος. Σας προτείνουμε να συνεχίσετε την πορεία σας, μέχρι να βρείτε το κατάλληλο σημείο αναστροφής και να επιστέψετε πάλι, ακολουθώντας το αντίθετο ρεύμα, στο σημείο που βρίσκεται η παραπάνω πινακίδα!

Image

Εγκαταλείπουμε την παραλιακή οδό και συνεχίζουμε την πορεία μας κάθετα προς τη θάλασσα

Image

Στρίβουμε δεξιά και συνεχίζουμε μέχρι να συναντήσουμε το μεγάλο ξέφωτο μετά το «Μύλο»  

Image

Image

Εδώ βρίσκεται το νέο μας παρατηρητήριο. Εδώ θα μπορέσετε να χαρίσετε με την οικογένειά σας και τους φίλους σας «Μια μέρα από το καλοκαίρι σας στο δάσος» απολαμβάνοντας  μία από τις ωραιότερες παραλίες του νομού μας.

Image 

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Σας ευχαριστούμε που υπάρχετε. Έχω καταλάβει από πολύ καιρό ότι αν δεν αντιστεκόμαστε μας κάνουν όπως θέλουν. Αυτό θέλουν, γι αυτό προεξοφλούν την αδυναμία μας ν΄αντισταθούμε. ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ. Θα σωθεί το βουνό των ΘΕΩΝ. Πρέπει να το πιστέψουμε. Και ίσως πρέπει να γίνει γνωστό κι έξω μέσω τηλεόρασης. Οσο είναι ακόμη καιρός.

Συγχαρητήρια
Ν.A

 
Studentsdesign