Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Έκκληση για συμμετοχή στις βάρδιες του Αυγούστου
31.07.11

Έκκληση για συμμετοχή στην πυροφύλαξη των δασών μας

Υπάρχει μεγάλη ανάγκη για την κάλυψη των κενών στις βάρδιες μετά την 13η Αυγούστου.

Image

Φίλες και φίλοι του Ν. Λάρισας,
φίλες και φίλοι της νότιας Πιερίας,
αγαπητοί συμπολίτες,
φίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας,

Η χθεσινή βάρδια από το παρατηρητήριο της Ελάφου ανέφερε άλλο ένα περιστατικό φωτιάς στην Πυροσβεστική Υπηρεσία του νομού μας. Η φωτιά εκδηλώθηκε το Σάββατο 30 Ιουλίου 2011, στις 11:30 περίπου στην περιοχή μεταξύ Άνω Αγιάννη και Παλαιού Κεραμιδίου. Η φωτιά έκαψε ξηρά χόρτα και χαμηλή βλάστηση, τέθηκε όμως αμέσως σε έλεγχο λόγω της άμεσης επέμβασης των ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίοι επιχειρούσαν στην περιοχή μέχρι και τις 15:00 το απόγευμα.

Φίλες και φίλοι, οι επόμενες ημέρες του καλοκαιριού θα είναι ιδιαίτερα δύσκολες. Οι συνήθεις αυγουστιάτικοι άνεμοι, σε συνδυασμό με την συνεχόμενη ανομβρία και την αύξηση της κυκλοφορίας των παραθεριστών, θα αυξήσουν επικίνδυνα τις πιθανότητες πυρκαγιών ακόμη και στις αστικές περιοχές.

Η Εθελοντική Ομάδα Δράση Ν. Πιερίας καλεί όλα τα μέλη της –ακόμη και αυτά που ήδη έχουν κάνει κάποια βάρδια τη φετινή χρονιά- αλλά και όλους τους πολίτες των Νομών Λάρισας και Πιερίας, να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια και να καλύψουν κάποιο από τα κενά των τριών παρατηρητηρίων (Ν. Πόροι, Έλαφος, Πλάκα Λιτοχώρου).

Στα παρατηρητήρια της Ελάφου και των Ν. Πόρων υπάρχει μεγάλη ανάγκη για την κάλυψη των κενών στις βάρδιες μετά την 13η Αυγούστου.

Σας παρακαλούμε, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της ομάδας http://www.otoposmou.gr και κλείστε μια βάρδια της επιλογής σας στην ενότητα «Μια μέρα για το δάσος»

Σας ευχαριστούμε

Οι συντονίστριες και οι συντονιστές του
«Χαρίζω μια μέρα από το Καλοκαίρι μου στο δάσος»

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Aν και δεν ξέρω πως βρήκατε τη διεύθυνσή μου, σας ευχαριστώ που με κάνετε κοινωνό στα μειλ σας τα οποία θίγουν πάντα σημαντικά ζητήματα με πολύ εμπεριστατωμένο τρόπο και - αποφεύγοντας την "πολεμική φανφαρολογία" και τη συναφη συνομοσιολογία - καταδεικνύουν το δίκαιο των θέσεών σας.

Σας προτείνω να συμπεριλάβετε στους αποδέκτες των μηνυμάτων σας και τους φίλους τους οποίους αντιγράφω στο παρόν και τους οποίους μπορεί να ενδιαφέρουν αυτά για τα οποία προσπαθείτε.

Με όλες μου τις ευχές για το 2010

B.X.

 
Studentsdesign