Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Δεν θα στείλουμε τα παιδιά μας στο σχολείο!
17.10.11

Image 

Εμείς, μια ομάδα πολιτών από την Κατερίνη, γονείς και μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011, δεν θα πάμε στις δουλειές μας. Θα στηρίξουμε τις απεργιακές κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν σε ολόκληρη τη χώρα! Ούτε θα στείλουμε τα παιδιά μας στο σχολείο! Στις 10:30 το πρωί, θα συναντηθούμε με τις οικογένειές μας στην κεντρική πλατεία Κατερίνης και θα φωνάξουμε, μαζί με τους άλλους απεργούς, το δικό μας ΟΧΙ, κρατώντας μια μεγάλη μαύρη σημαία! Τη μαύρη σημαία του «Νέου σχολείου» της φωτοτυπίας και της αμάθειας.

Όλοι στους δρόμους! Όλοι στον αγώνα και στα συλλαλητήρια!

Γιατί έχουμε την υποχρέωση να μείνουμε όρθιοι. Όρθιοι στην υποχρέωση απέναντι στη νεολαία και στα παιδιά μας.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Αγαπητή Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας,

Με μεγάλη καθυστέρηση (για την οποία ζητώ συγγνώμη) θα ήθελα να σας εκφράσω τις ευχαριστίες μου και να σας δώσω συγχαρητήρια για την εξαιρετική ιδέα που υλοποιήσατε δημιουργώντας το Κίνημα χωρίς μεσάζοντες.

Η ιδέα σας όχι μόνο βοήθησε πολύ κόσμο που βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση αλλά κυρίως εξέθεσε τις διαπλεκόμενες σχέσεις μεταξύ κράτους και μεσαζόντων και, το πιο σημαντικό ακόμα, ενέπνευσε ομάδες και συλλογικότητες εντός και εκτός Ελλάδος να δράσουν για το γενικό καλό.

Εύχομαι και ελπίζω να συνεχίσετε το ίδιο δυναμικά και φέτος αλλά και στα χρόνια που θα έρθουν, να προσφέρετε βοήθεια και έμπνευση στους ανθρώπους που μαθαίνουν για την ομάδα σας.

Σας ευχαριστώ θερμά και πάλι για όσα έχετε κάνει.

Φιλικά
Κατερίνα Παπαδημητρακοπούλου|
Αθήνα

 
Studentsdesign