Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Εκκληση για νομική βοήθεια!
11.11.11

 Image

Προς το Δήμο Κατερίνης, το Δικηγορικό Σύλλογο Κατερίνης και τους νομικούς της πόλης μας.

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας απευθύνει έκκληση προς το Δήμο Κατερίνης, το Δικηγορικό Σύλλογο Κατερίνης , αλλά και προς όλους τους νομικούς της πόλης μας ξεχωριστά, να στηρίξουν τους πολίτες που αδυνατούν να πληρώσουν το φόρο ακίνητης περιουσίας μέσα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, παρέχοντας την απαραίτητη Νομική Προστασία.

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στην Κεντρική Πλατεία Κατερίνης, θα πραγματοποιηθεί Λαϊκή Συνέλευση με θέμα τους λογαριασμούς της ΔΕΗ τους οποίους αδυνατούν να πληρώσουν  χιλιάδες συμπολίτες μας.

Νομικοί από ολόκληρη την Ελλάδα, οργανώνουν δίκτυο δικηγόρων, οι οποίοι συνεργάζονται μεταξύ τους για να βοηθήσουν τους αδύναμους πολίτες που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις και απειλούνται με τη διακοπή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος από τη ΔΕΗ.

Με πρωτοβουλία της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, ήδη έχει οργανωθεί μια ομάδα δικηγόρων από την πόλη μας, η οποία επεξεργάζεται τα στοιχεία που διατίθενται από το πανελλαδικό δίκτυο νομικών και θα συμμετέχει στη Λαϊκή Συνέλευση της Κυριακής. Η ομάδα αυτή είναι ανοιχτή για όλους τους νομικούς του Ν. Πιερίας, οι οποίοι καλούνται να στηρίξουν την παραπάνω προσπάθεια.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Τέλος με βαθιά συγκίνηση θέλω να σας ευχαριστήσω όλους θερμά για όλα αυτά που έζησα και ένοιωσα μαζί σας και που μου δώσατε την ευκαιρία να βρεθώ ανάμεσα σε πραγματικούς ανθρώπους που δίνουν καθημερινά την ψυχή τους για να γίνει ο τόπος μας καλύτερος.Είμαι πάντα στη διάθεσή σας.Σας ευχαριστώ πολύ που είδα κοντά σας πως υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν απλόχερα την αγάπη τους για ένα χαμόγελο!
Θεσ/νίκη
Μαίρη Κ.
 
Studentsdesign