Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Εκκληση για νομική βοήθεια!
11.11.11

 Image

Προς το Δήμο Κατερίνης, το Δικηγορικό Σύλλογο Κατερίνης και τους νομικούς της πόλης μας.

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας απευθύνει έκκληση προς το Δήμο Κατερίνης, το Δικηγορικό Σύλλογο Κατερίνης , αλλά και προς όλους τους νομικούς της πόλης μας ξεχωριστά, να στηρίξουν τους πολίτες που αδυνατούν να πληρώσουν το φόρο ακίνητης περιουσίας μέσα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, παρέχοντας την απαραίτητη Νομική Προστασία.

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στην Κεντρική Πλατεία Κατερίνης, θα πραγματοποιηθεί Λαϊκή Συνέλευση με θέμα τους λογαριασμούς της ΔΕΗ τους οποίους αδυνατούν να πληρώσουν  χιλιάδες συμπολίτες μας.

Νομικοί από ολόκληρη την Ελλάδα, οργανώνουν δίκτυο δικηγόρων, οι οποίοι συνεργάζονται μεταξύ τους για να βοηθήσουν τους αδύναμους πολίτες που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις και απειλούνται με τη διακοπή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος από τη ΔΕΗ.

Με πρωτοβουλία της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, ήδη έχει οργανωθεί μια ομάδα δικηγόρων από την πόλη μας, η οποία επεξεργάζεται τα στοιχεία που διατίθενται από το πανελλαδικό δίκτυο νομικών και θα συμμετέχει στη Λαϊκή Συνέλευση της Κυριακής. Η ομάδα αυτή είναι ανοιχτή για όλους τους νομικούς του Ν. Πιερίας, οι οποίοι καλούνται να στηρίξουν την παραπάνω προσπάθεια.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Αγαπητoί φίλοι

Ένιωσα υποχρεωμένος να επικοινωνήσω μαζί σας, ώστε να χαιρετίσω τη πρωτοβουλία σας και να εκφράσω την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη  μου στην ομάδα και τις μελλοντικές της δράσεις.

Σας γράφω από το Άμστερνταμ, όπου κατοικώ το τελευταίο χρόνο.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οτιδήποτε νομίζετε ότι μπορώ να βοηθήσω.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Τ. Περικλής

 
Studentsdesign