Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Ποιος είναι ο στόχος μας;
13.11.11

Βασικός στόχος των πολιτών είναι, μέσα από μια ανοιχτή συζήτηση, να πεισθεί το Δημοτικό Συμβούλιο να πάρει ομόφωνη καταδικαστική απόφαση του νέου άδικου μέτρου, να ζητήσει την ανάκληση του και να δώσει την πολιτική στήριξη σε όλα τα νοικοκυριά του Δήμου μας που αδυνατούν να πληρώσουν, δηλώνοντας πως δεν θα επιτρέψει να κοπεί το ρεύμα σε κανένα σπίτι.

Σήμερα που οι πολιτικές και κοινωνικοοικονομικές συνθήκες καθιστούν προοδευτικά δυσχερέστερη και αναποτελεσματικότερη την πλήρη εξάρτηση από τον κρατικό μηχανισμό για  την εξυπηρέτηση των αναγκών και τη λύση των προβλημάτων της τοπικής κοινωνίας, θεωρούμε πολύτιμη την ανάληψη ανάλογων πρωτοβουλιών από τους ίδιους τους πολίτες,  είτε μεμονωμένα είτε συλλογικά.

Οι ενέργειες αυτής της συλλογικής δράσης, είναι ο βασικός τρόπος που θα καταστήσουν άκυρα τέτοιου είδους παράνομα χαράτσια. Ομαδικά εξάλλου έχουμε και περιορισμό των δαπανών που θα υπάρξουν.

Ενωμένοι, αλληλέγγυοι, ανυποχώρητοι, διεκδικούμε και απαιτούμε αυτό που δικαιούμαστε. Αυτό είναι το ελπιδοφόρο μήνυμα που κρατάμε από σημερινή συνεδρίαση και καλούμε τους πολίτες να συνεχίσουν τις δυναμικές παρεμβάσεις και κινητοποιήσεις τους. Να δυναμώσουν την νέα πρωτοβουλία πολιτών «Κόντρα στο ρεύμα». Όσοι περισσότεροι είμαστε, τόσο πιο δυνατοί γινόμαστε! Όλοι μαζί μπορούμε!

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Εξεπλάγην θετικά με τη σελίδα σας otoposmou.gr και με την ομάδα δράσης που έχετε οργανώσει, είδα τις δραστηριότητές σας και αξίζουν συγχαρητήρια σε οργανωτές και συμμετέχοντες. Θα προσπαθήσω να κάνω το 1/100 από αυτά που είδα και νομίζω ότι θα είναι μια καλή αρχή.
K.A.

 
Studentsdesign