Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Ποιος είναι ο στόχος μας;
13.11.11

Βασικός στόχος των πολιτών είναι, μέσα από μια ανοιχτή συζήτηση, να πεισθεί το Δημοτικό Συμβούλιο να πάρει ομόφωνη καταδικαστική απόφαση του νέου άδικου μέτρου, να ζητήσει την ανάκληση του και να δώσει την πολιτική στήριξη σε όλα τα νοικοκυριά του Δήμου μας που αδυνατούν να πληρώσουν, δηλώνοντας πως δεν θα επιτρέψει να κοπεί το ρεύμα σε κανένα σπίτι.

Σήμερα που οι πολιτικές και κοινωνικοοικονομικές συνθήκες καθιστούν προοδευτικά δυσχερέστερη και αναποτελεσματικότερη την πλήρη εξάρτηση από τον κρατικό μηχανισμό για  την εξυπηρέτηση των αναγκών και τη λύση των προβλημάτων της τοπικής κοινωνίας, θεωρούμε πολύτιμη την ανάληψη ανάλογων πρωτοβουλιών από τους ίδιους τους πολίτες,  είτε μεμονωμένα είτε συλλογικά.

Οι ενέργειες αυτής της συλλογικής δράσης, είναι ο βασικός τρόπος που θα καταστήσουν άκυρα τέτοιου είδους παράνομα χαράτσια. Ομαδικά εξάλλου έχουμε και περιορισμό των δαπανών που θα υπάρξουν.

Ενωμένοι, αλληλέγγυοι, ανυποχώρητοι, διεκδικούμε και απαιτούμε αυτό που δικαιούμαστε. Αυτό είναι το ελπιδοφόρο μήνυμα που κρατάμε από σημερινή συνεδρίαση και καλούμε τους πολίτες να συνεχίσουν τις δυναμικές παρεμβάσεις και κινητοποιήσεις τους. Να δυναμώσουν την νέα πρωτοβουλία πολιτών «Κόντρα στο ρεύμα». Όσοι περισσότεροι είμαστε, τόσο πιο δυνατοί γινόμαστε! Όλοι μαζί μπορούμε!

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Αγαπητή Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας,

Με μεγάλη καθυστέρηση (για την οποία ζητώ συγγνώμη) θα ήθελα να σας εκφράσω τις ευχαριστίες μου και να σας δώσω συγχαρητήρια για την εξαιρετική ιδέα που υλοποιήσατε δημιουργώντας το Κίνημα χωρίς μεσάζοντες.

Η ιδέα σας όχι μόνο βοήθησε πολύ κόσμο που βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση αλλά κυρίως εξέθεσε τις διαπλεκόμενες σχέσεις μεταξύ κράτους και μεσαζόντων και, το πιο σημαντικό ακόμα, ενέπνευσε ομάδες και συλλογικότητες εντός και εκτός Ελλάδος να δράσουν για το γενικό καλό.

Εύχομαι και ελπίζω να συνεχίσετε το ίδιο δυναμικά και φέτος αλλά και στα χρόνια που θα έρθουν, να προσφέρετε βοήθεια και έμπνευση στους ανθρώπους που μαθαίνουν για την ομάδα σας.

Σας ευχαριστώ θερμά και πάλι για όσα έχετε κάνει.

Φιλικά
Κατερίνα Παπαδημητρακοπούλου|
Αθήνα

 
Studentsdesign