Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Πως πληρώνουμε στο ΑΤΜ
13.11.11

Τι κάνουμε τώρα;

Τι πρέπει να κάνουμε όταν έρθει ο λογαριασμός της ΔΕΗ με το χαράτσι; Πώς πληρώνουμε μόνο το ρεύμα μέσω του ΑΤΜ;

Πληρώνουμε το λογαριασμό της Δ.Ε.Η σε ΑΤΜ (μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών τράπεζας). Όμως, μόνο το ποσό που αντιστοιχεί στο λογαριασμό της ΔΕΗ, εκτός από το χαράτσι. Σημειωτέον ότι το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, αρνείται να το εισπράξει.

Η άρνηση πληρωμής είναι νόμιμη πράξη, για τις οικογένειες που δεν έχουν να πληρώσουν τα χαράτσια, αλλά και χρέος και πράξη αλληλεγγύης για όσες οικογένειες ακόμη αντέχουν.

Η διαδικασία έχει ως εξής:

  • Στο ΑΤΜ της τράπεζας που έχουμε λογαριασμό και κάρτα αναλήψεων βάζουμε την κάρτα.
  • Επιλέγουμε: α) Άλλες συναλλαγές, β) Πληρωμές ΔΕΚΟ, γ) ΔΕΗ
  • Πληκτρολογούμε το 12ψήφιο κωδικό «ηλεκτρονικής συναλλαγής» και θα μας ζητηθεί να ορίσουμε ποσό πληρωμής.
  • Αφαιρούμε από το συνολικό ποσό αυτό που αντιστοιχεί στο χαράτσι (πάνω δεξιά ΕΕΤΗΔΕ). Πληκτρολογούμε το υπόλοιπο ποσό στο μηχάνημα.
  • Πληρώνουμε, δηλαδή, ΜΟΝΟ το ποσό για το ρεύμα και το ποσό για οφειλές προς τρίτους (δημοτικά τέλη, δημοτικός φόρος, ΕΡΤ), χωρίς το χαράτσι.
  • Παίρνουμε την απόδειξη που εκδίδει το μηχάνημα και αναγράφει τον αριθμό της πληρωμής που κάναμε καθώς και το ποσό.
  • Την απόδειξη αυτή μαζί με το αντίγραφο του λογαριασμού και της ταυτότητάς μας καταθέτουμε στην συντονιστική επιτροπή. Η ομάδα μας, θα συγκεντρώνει τα αποδεικτικά πληρωμής των λογαριασμών της ΔΕΗ στα σημεία και τις ώρες που έχουν οριστεί για την ευκολότερη εξυπηρέτηση όλων των πολιτών (Δημαρχείο και πεζόδρομος).
 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Ακούγοντας σας σήμερα στο SKAI RADIO μέσω διαδικτύου ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα για το έργο σας.  Πόσο μάλιστα όταν επισκέφτηκα και την ιστοσελίδα σας, ομολογώ ότι κάνετε πού σοβαρή δουλεία στη περιοχή σας. Μπράβο σας σε εσάς και τους συνεργάτες σας. Αν και η υπόθεση του Ολύμπου είναι υπόθεση όλων μας.
Κ.Γ. Λονδίνο
 
Studentsdesign