Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Την Τρίτη, 22.11.2011 θα είμαστε όλοι εκεί
18.11.11

Image 

Αγαπητοί συμπολίτες, φίλες και φίλοι,

Την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011, στις 17:30 συνέρχεται το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης για να συζητήσει ως πρώτο θέμα το «τέλος ακίνητης περιουσίας μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ», όπως αυτό ζητήθηκε από την πρωτοβουλία πολιτών «Κόντρα στο ρεύμα».

Καλούμε λοιπόν, όλους τους δημότες της Κατερίνης, ειδικά όλες και όλους, όσοι υπέγραψαν την αίτηση έκτακτης σύγκλισης του Δ.Σ., να βρίσκονται την Τρίτη 22.11.2011, στις 17:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης (Δημαρχείο), όπου θα συζητηθεί δημόσια το σοβαρό αυτό θέμα.

Με την αίτησή μας, ζητήσαμε από το Δημοτικό Συμβούλιο - σύμφωνα με το άρθρο 5 § 6 και7 του Πρότυπου Κανονισμού Λειτουργίας των Δημοτικών Συμβουλίων - να μας δοθεί χρόνος να αναπτύξουμε τις απόψεις και τα αιτήματά μας προς το Δήμο Κατερίνης, όπως και θα το πράξουμε.

Θα είμαστε όλοι εκεί, υπολογίζοντας και τη δική σας συμμετοχή, για να ζητήσουμε σύσσωμοι την έμπρακτη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων από τη Δημοτική μας Αρχή.

ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

Σας παρακαλούμε, προωθείστε το!

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Μπράβο παιδιά! Να ξέρετε ότι είμαστε μαζί σας σχετικά με τις αυθαιρεσίες στον Όλυμπο. Ο ωχαδερφιδμός και το "δε βαριέσε" μας έχουν φθάσει σε αυτό το σημείο: να θεωρούμε δηλαδή την παρανομία και την καταπάτηση ως αυτονόητη πράξη του κάθε πονηρού και επιτήδειου. Θα σας συμπαρασταθούμε όσο μπορούμε.

Βασίλης Μ.

 
Studentsdesign