Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Την Τρίτη, 22.11.2011 θα είμαστε όλοι εκεί
18.11.11

Image 

Αγαπητοί συμπολίτες, φίλες και φίλοι,

Την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011, στις 17:30 συνέρχεται το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης για να συζητήσει ως πρώτο θέμα το «τέλος ακίνητης περιουσίας μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ», όπως αυτό ζητήθηκε από την πρωτοβουλία πολιτών «Κόντρα στο ρεύμα».

Καλούμε λοιπόν, όλους τους δημότες της Κατερίνης, ειδικά όλες και όλους, όσοι υπέγραψαν την αίτηση έκτακτης σύγκλισης του Δ.Σ., να βρίσκονται την Τρίτη 22.11.2011, στις 17:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης (Δημαρχείο), όπου θα συζητηθεί δημόσια το σοβαρό αυτό θέμα.

Με την αίτησή μας, ζητήσαμε από το Δημοτικό Συμβούλιο - σύμφωνα με το άρθρο 5 § 6 και7 του Πρότυπου Κανονισμού Λειτουργίας των Δημοτικών Συμβουλίων - να μας δοθεί χρόνος να αναπτύξουμε τις απόψεις και τα αιτήματά μας προς το Δήμο Κατερίνης, όπως και θα το πράξουμε.

Θα είμαστε όλοι εκεί, υπολογίζοντας και τη δική σας συμμετοχή, για να ζητήσουμε σύσσωμοι την έμπρακτη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων από τη Δημοτική μας Αρχή.

ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

Σας παρακαλούμε, προωθείστε το!

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Τέλος με βαθιά συγκίνηση θέλω να σας ευχαριστήσω όλους θερμά για όλα αυτά που έζησα και ένοιωσα μαζί σας και που μου δώσατε την ευκαιρία να βρεθώ ανάμεσα σε πραγματικούς ανθρώπους που δίνουν καθημερινά την ψυχή τους για να γίνει ο τόπος μας καλύτερος.Είμαι πάντα στη διάθεσή σας.Σας ευχαριστώ πολύ που είδα κοντά σας πως υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν απλόχερα την αγάπη τους για ένα χαμόγελο!
Θεσ/νίκη
Μαίρη Κ.
 
Studentsdesign