Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Πρωτοβουλία για τη στήριξη των «Γιατρών του Κόσμου»
28.11.11

«Η φτώχεια έχει πολλά πρόσωπα»: Πρωτοβουλία συγκρότησης νέας ομάδας, με στόχο τη στήριξη των "Γιατρών του Κόσμου"

Image

Φίλες και φίλοι,

Η ανεργία, η ραγδαία αύξηση των ελαστικών σχέσεων εργασίας, οι συνεχείς μειώσεις σε μισθούς, ημερομίσθια και συντάξεις, η αναίρεση του δημόσιου και δωρεάν χαρακτήρα πολλών κοινωνικών υπηρεσιών, η κάθετη μείωση σε βαθμό κατάργησης των κονδυλίων από το δημόσιο, λόγω περικοπών, και οι ζοφερές προοπτικές που διανοίγονται για το άμεσο μέλλον στην οικονομία, προδιαγράφουν ότι τα προβλήματα των κοινωνικά ευπαθών ομάδων θα οξυνθούν δραματικά μέσα στους αμέσως επόμενους μήνες.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, και μετά από συνεννόηση με τους «Γιατρούς του Κόσμου», προτείνεται στα μέλη και στους φίλους μας η πρωτοβουλία συγκρότησης μιας νέας ομάδας, με στόχο τη στήριξη της δράσης «Η φτώχεια έχει πολλά πρόσωπα» και την έναρξη συνεργασίας με την σημαντική αυτή οργάνωση της χώρας μας.

Η πρόταση απευθύνεται στα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, σε γιατρούς συμπολίτες μας, αλλά και σε όλους τους Πιεριείς που επιθυμούν να δείξουν με έμπρακτο τρόπο την αλληλεγγύη τους σε δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας που πεινούν και κρυώνουν.

Είναι στο χέρι μας να μην επιτρέψουμε ο χειμώνας του 2012 να αποδειχθεί ένας φονικός χειμώνας!

Παρακαλούνται, όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος ενεργά στην οργάνωση της νέας πρωτοβουλίας (δημιουργία νέας ομάδας), να στείλουν eMail μέχρι την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011, στη διεύθυνση Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

Φιλικά

Ηλίας Τσολακίδης

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Τι να πεις και τι να γράψεις. Συγχαρητήρια; Μπράβο; Συνεχίστε το σπουδαίο έργο σας; Ότι και να πεις και να γράψεις για την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας είναι μικρό για να αποτυπώσεις την πραγματικότητα.
Η ΕΟΔνΠ, ο Γκρεγκ Κάλας και ο Πιερικός έγραψαν πλέον την δική τους ιστορία, το δικό τους διήγημα. Και έπεται συνέχεια…

Γιάννης Τσαπουρνιώτης
 
Studentsdesign