Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Πραγματοποιήθηκε και η 2η καταγραφή τροφίμων
11.12.11

Αγαπητοί συμπολίτες,

Φίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας,

Για μια ακόμη φορά σας ευχαριστούμε θερμά για την γενναιόδωρη προσφορά σας και την εμπιστοσύνη σας προς την ομάδα μας και τις δράσεις της.

Σήμερα, Κυριακή 18.12.2011, πραγματοποιήθηκε η καταγραφή των τροφίμων που συγκεντρώθηκαν και το δεύτερο Σάββατο, 17.12.2011, και έτσι προκύπτει ο παρακάτω αναλυτικός πίνακας με τις κυριότερες κατηγορίες:

Image

Αναλυτικός κίνακας των τροφίμων που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι και το δεύτερο Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011 στην Κεντρική Πλατεία Κατερίνης.
Ποσότητες σε kgr/lt

Η συγκέντρωση τροφίμων θα επαναλαμβάνεται κάθε Σάββατο, 11:00 με 13:30 στην κεντρική Πλατεία Κατερίνης, μέχρι την Πρωτοχρονιά.

Οι «Αλληλέγγυοι» θα συνεδριάσουν την Τετάρτη 21.12.2011 στις 19:00 στο café της Εκάβης για να συζητήσουν τον τρόπο διάθεσης των τροφίμων και τα επόμενα βήματα, σχετικά με την λειτουργία του «Κοινωνικού Παντοπωλείου». Η ομάδα καλεί όλους τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν ενεργά στην επιτροπή που έχει συσταθεί, η οποία είναι ανοιχτή για όλες και για όλους. Σας περιμένουμε, όχι μόνο για να καταθέσετε τις απόψεις σας, αλλά και για να συναποφασίσουμε τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Αγαπητή Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας,

Με μεγάλη καθυστέρηση (για την οποία ζητώ συγγνώμη) θα ήθελα να σας εκφράσω τις ευχαριστίες μου και να σας δώσω συγχαρητήρια για την εξαιρετική ιδέα που υλοποιήσατε δημιουργώντας το Κίνημα χωρίς μεσάζοντες.

Η ιδέα σας όχι μόνο βοήθησε πολύ κόσμο που βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση αλλά κυρίως εξέθεσε τις διαπλεκόμενες σχέσεις μεταξύ κράτους και μεσαζόντων και, το πιο σημαντικό ακόμα, ενέπνευσε ομάδες και συλλογικότητες εντός και εκτός Ελλάδος να δράσουν για το γενικό καλό.

Εύχομαι και ελπίζω να συνεχίσετε το ίδιο δυναμικά και φέτος αλλά και στα χρόνια που θα έρθουν, να προσφέρετε βοήθεια και έμπνευση στους ανθρώπους που μαθαίνουν για την ομάδα σας.

Σας ευχαριστώ θερμά και πάλι για όσα έχετε κάνει.

Φιλικά
Κατερίνα Παπαδημητρακοπούλου|
Αθήνα

 
Studentsdesign