Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Για τη ζωή, δωρίζω 2012
13.01.12

Image

Αγαπητοί συμπολίτες, φίλες και φίλοι,

"Πρέπει να σας πω ότι ίσως είναι η πρώτη φορά, ως εισηγήτρια του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων (ΕΟΜ) που απευθύνομαι σε ένα τόσο μεγάλο ακροατήριο. Με σιγουριά όμως μπορώ να σας πω, πως για πρώτη φορά γνωρίζω μια τόσο οργανωμένη ομάδα. Η οργάνωση και η συστηματική σας δουλειά μας έχει καταπλήξει." Με αυτά τα λόγια είχε ξεκινήσει την ομιλία της η κ. Νατάσα Βοσνίδου, παιδίατρος, εκπρόσωπος Ιατρικής Υπηρεσίας του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων, την 12η Απριλίου 2009 στην ΕΚΑΒΗ, χαιρετίζοντας την προσπάθεια ανεύρεσης 110 νέων δωρητών οργάνων από την Πιερία.

Ακριβώς πριν τρία χρόνια, τον Γενάρη του έτους 2009, η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας ξεκίνησε μία εκστρατεία ενημέρωσης για τη Δωρεά Οργάνων, με στόχο εντός τριών μηνών να βρεθούν 100 νέοι δωρητές από το νομό μας. Η εκστρατεία ενημέρωσης στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, αφού βρέθηκαν συνολικά 110 νέοι δωρητές.

Πριν λίγες μέρες, λάβαμε μια επιστολή από τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων και η ομάδα μας ερωτάται, αν θα μπορούσε να επαναλάβει αυτή τη σημαντική δράση.

Καλούνται λοιπόν, όλα τα μέλη, οι φίλες και οι φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, όλοι οι συμπολίτες μας, ιδιαίτερα οι 110 δωρητές της Άνοιξης του 2009, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη συντονιστική επιτροπή της δράσης «Για τη ζωή, δωρίζω 2012», μέχρι την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012, να δηλώσουν συμμετοχή στέλνοντας Email στη διεύθυνση Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Θα ήθελα να σας συγχαρώ αλλά και να σας ευχαριστήσω για τις αξιέπαινες προσπάθειές σας.

Ευπραξία Σιτμαλίδου

 
Studentsdesign