Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Έκκληση για συγκέντρωση τροφίμων!
22.01.12

Image

Αγαπητοί συμπολίτες, φίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας,

Το επόμενο Σάββατο 28.01.2012, – τελευταίο Σάββατου του Γενάρη-, από τις 11:00 έως 13:30 στον κεντρικό πεζόδρομο Κατερίνης, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συγκέντρωση τροφίμων για το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της πόλης μας, το οποίο θα τροφοδοτήσει 45 οικογένειες (192 μέλη) που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Σας παρακαλούμε, να στηρίξετε τη μόνιμη αυτή προσπάθεια, προσφέροντας, έστω μια μικρή ποσότητα, από τα παρακάτω τρόφιμα τα οποία ζητούνται επειγόντως: Φασόλια, φακές, ρεβίθια, ρύζι, μακαρόνια, αλεύρι, ζάχαρη, λάδι και κουτιά γάλα. Επίσης ζητούνται φάρμακα (αντιπυρετικά, αντιβιοτικά), ρούχα, βιβλία και παιδικά παιχνίδια. Προσοχή στις ημερομηνίες λήξης των φαρμάκων!

Η συγκέντρωση των τροφίμων γίνεται το τελευταίο Σάββατο κάθε μήνα στον πεζόδρομο, ενώ η παράδοση στις δικαιούχες οικογένειες πραγματοποιείται το πρώτο Σάββατο κάθε μήνα, 12:00 – 14:00 στους χώρους του «Κοινωνικού Παντοπωλείου», στην οδό Υψηλάντου 2. Όσες οικογένειες επιθυμούν να ενταχθούν στο δίκτυο πολιτών που υποστηρίζεται από το «Κοινωνικό Παντοπωλείο», μπορούν να απευθύνονται την ημέρα της διανομής στην ομάδα των Κοινωνικών Λειτουργών, η οποία εξετάζει τα αίτημα των συμπολιτών μας, λαμβάνοντας υπόψη κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια.

Σας παρακαλούμε να προωθήσετε το μήνυμα αυτό σε γνωστούς και φίλους!

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Αγαπητή Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας,

Με μεγάλη καθυστέρηση (για την οποία ζητώ συγγνώμη) θα ήθελα να σας εκφράσω τις ευχαριστίες μου και να σας δώσω συγχαρητήρια για την εξαιρετική ιδέα που υλοποιήσατε δημιουργώντας το Κίνημα χωρίς μεσάζοντες.

Η ιδέα σας όχι μόνο βοήθησε πολύ κόσμο που βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση αλλά κυρίως εξέθεσε τις διαπλεκόμενες σχέσεις μεταξύ κράτους και μεσαζόντων και, το πιο σημαντικό ακόμα, ενέπνευσε ομάδες και συλλογικότητες εντός και εκτός Ελλάδος να δράσουν για το γενικό καλό.

Εύχομαι και ελπίζω να συνεχίσετε το ίδιο δυναμικά και φέτος αλλά και στα χρόνια που θα έρθουν, να προσφέρετε βοήθεια και έμπνευση στους ανθρώπους που μαθαίνουν για την ομάδα σας.

Σας ευχαριστώ θερμά και πάλι για όσα έχετε κάνει.

Φιλικά
Κατερίνα Παπαδημητρακοπούλου|
Αθήνα

 
Studentsdesign