Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Ας γίνει η πρώτη του Φλεβάρη μια ξεχωριστή μέρα για τον τόπο μας.
29.01.12

Image

Αγαπητοί συμπολίτες,

Όσο εμείς παραμένουμε απλοί παρατηρητές και δεν αντιδρούμε, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα! Η χώρα μας λεηλατείται από άκρο εις άκρον! Χαρίζονται τα πάντα στους τραπεζίτες και στους κατακτητές! Υποθηκεύεται το μέλλον των παιδιών μας και των επόμενων γενεών!

Πωλούνται κυριολεκτικά Γη και Ύδωρ! Ρώτησε το γείτονά σου! Άρχισαν και καταγράφουν τις πομώνες των γεωργών! Οι κατασκευαστικές εταιρείες, ανεξέλεγκτα πλέον, εισπράττουν διόδια ενώ έχουν παγώσει όλα τα έργα. Οι εταιρείες προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας, «τα πήραν κι έφυγαν»! Σε λίγο όσοι χρωστούν στο δημόσιο, θα μπορούν να ξεπληρώνουν τα χρέη τους με την παραχώρηση του ακινήτου στο δημόσιο, δηλαδή στους τραπεζίτες.

Φόροι, φόροι, φόροι! Εξαφανίζεται η μεσαία τάξη! Δάσκαλοι, γιατροί, επαγγελματίες, έμποροι, δικηγόροι, φαρμακοποιοί, οδηγούνται συστηματικά στη φτώχεια!

Μέχρι πότε θα κάνουμε πως δεν καταλαβαίνουμε; Μέχρι πότε θα ανεχόμαστε αυτή την κατάσταση;

Η λύση βρίσκεται στα χέρια μας!

Ενωμένοι, όλοι στους δρόμους! Την Τετάρτη όλοι στη ΕΚΑΒΗ.

Ας γίνει η πρώτη του Φλεβάρη 2012 μια ξεχωριστή μέρα για τον τόπο μας.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Ο τόπος υποφέρει γιατί δεν υπάρχουν ηγέτες. Δεν υπάρχουν άνθρωποι να πάρουν πρωτοβουλίες. Μπράβο, ξανά και ξανά!!!!! Να ξέρετε ότι εδώ στην Αθήνα σας συζητάμε και σας θαυμάζουμε. Υπάρχει πολύς κόσμος που θέλει να προσφέρει αλλά δεν έχει κάποιον να τον καθοδηγήσει. Καλή συνέχεια στην προσπάθειά σας!!!!
Αδαμαντίνα Λ.

 
Studentsdesign