Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Για την Ελλάδα, ρε χρωστό το!
18.02.12

Για τα αδέλφια μας στην Ελλάδα. Αδέρφια, κρατηθείτε γερά, είμαστε μαζί σας!
Κι ύστερα σου λέει, μην κλάψεις!

Τα σημεία [0:44], [1:12], [1:59] αφιερωμένα στους μνημονιακούς μου φίλους και στους βουλευτές Πιερίας κ.κ. "ΝΑΙ σε όλα " 

Οι Κύπριοι δεν ξεχνούν! Εμείς όμως φαίνεται να πάσχουμε από αμνησία: Το 1/3 περίπου του ελληνικού πληθυσμού συνεχίζει να δηλώνει, ακόμη και σήμερα, πως στις ερχόμενες εκλογές θα επιλέξει και πάλι αυτούς που οδήγησαν τη χώρα στην οικονομική εξαθλίωση, τη φτώχεια και τον διεθνή διασυρμό.

Ηλίας Τσολακίδης

Αντιγραφή από σχόλιο στο YouTube:

Αυτός είναι ο Αθάνατος Ελληνισμός που παρ’ όλα τα παθήματά του συνεχίζει να διδάσκει. Γενναιόδωρος, προσηλωμένος στην Ευγένεια της Καρδιάς του. Γιατί όλη του τη ζωή πάλευε να επιβιώσει αυτό το Έθνος και γνωρίζει όσο κανείς άλλος πως όταν ο ένας υποφέρει, υποφέρουν όλοι. Ευχαριστούμε ΑΔΕΡΦΙΑ.

Μάθετε τίποτα ΤΣΟΚΑΡΑ “Έλληνες” πολιτικοί. ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ και δείτε σε ποιους έχετε γυρίσει την πλάτη. Εσείς που είπατε ότι “η Κύπρος κείται μακράν”.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Μπράβο παιδιά! Να ξέρετε ότι είμαστε μαζί σας σχετικά με τις αυθαιρεσίες στον Όλυμπο. Ο ωχαδερφιδμός και το "δε βαριέσε" μας έχουν φθάσει σε αυτό το σημείο: να θεωρούμε δηλαδή την παρανομία και την καταπάτηση ως αυτονόητη πράξη του κάθε πονηρού και επιτήδειου. Θα σας συμπαρασταθούμε όσο μπορούμε.

Βασίλης Μ.

 
Studentsdesign