Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Επιστολή προς τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων
21.01.09

Κυρία Μενουδάκου γεια σας,
Λέγομαι Ηλίας Τσολακίδης και εκπροσωπώ την Ομάδα Εθελοντικής Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔΝΠ).

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων μας προγραμματίζουμε τριήμερο εκδηλώσεων την 35η εβδομάδα του έτους 2009 στην πόλη της Κατερίνης με στόχο την ενεύρεση 100 νέων δωρητών οργάνων και ιστών από τον Νομό Πιερίας. Την οργάνωση των εκδηλώσεων αναλαμβάνουν η ΕΟΔΝΠ και το Νοσοκομείο Κατερίνης (Τμήμα Αιμοδοσίας).

Για την εκδήλωση αυτή θα χρειαστούμε δύο ομιλητές:

  • Ομιλητή/τρια με θέμα την δωρεά Οργάνων και Οστών
  • Ομιλητή/τρια με θέμα τις δημόσιες τράπεζες βλαστοκυττάρων.

Σας παρακαλώ να μας ενημερώσετε αν ο ΕΟΜ μπορεί να υποδείξει και να καλύψει τα έξοδα της/του πρώτης/ου από τους δύο κεντρικούς ομιλήτριες/τές της εκδήλωσης. Η/Ο δεύτερη/ος ομιλήτρια/τής θα υποδειχθεί από το Νοσοκομείο Κατερίνης και τα έξοδά του καλύπτονται από αυτό.

Επίσης υπολογίζουμε οτι θα χρειαστούμε τα παρακάτω υλικά

  • 1.000 αφίσες μεγέθους Α2
  • 500 μπλουζάκια
  • 5.000 φευγ βολάν
  • 2 Banners 6 m X 1,5 m

Από τα μέσα Φεβρουαρίου η ομάδα μας θα διανέμει το υλικό σε σχολεία, φορείς και συλλόγους της πόλης της Κατερίνης. Σε συνεργασία με όλα τα ΜΜΕ του νομού Πιερία, αλλά και τη βοήθεια της ΕΡΤ3 θα κάνουμε γνωστή την δράση και θα δημιουργήσουμε 30 ομάδες ενημέρωσης.

Οι Ομάδες αυτές θα συγκεντρώσουν από 15 έως 20 ενδιαφερόμενους και θα δραστηριοποιηθούν στο κέντρο της πόλης (πεζόδρομος) από την 6 έως την 9 Απριλίου 2009. Στο τριήμερο 10, 11, 12 Απριλίου σε συνεργασία με την Νομαρχία Πιερίας και τους Δήμους του Νομού θα λάβουν χώρα διάφορες εκδηλώσεις. Οι κεντρικές ομιλίες θα γίνουν την Κυριακή 12.04.2009 στο συνεδριακό Κέντρο της πόλης όπου και θα παραδωθούν στον ΕΟΜ οι αιτήσεις των 100 νέων δωρητών.

Η Ομάδα Εθελοντικής Δράσης Ν. Πιερίας είναι μια ανοιχτή κίνηση πολιτών η οποία αρνείται να οργανωθεί με τον κλασσικό τρόπο υπό μορφή συλλόγου, δεν διαθέτει Πρόεδρο, Γραμματέα και Διοικητικό Συμβούλιο. Οι δράσεις της συντονίζονται από ολιγομελείς ομάδες, οι οποίες μετά την λήξη των εκάστοτε εκδηλώσεων διαλύονται. Η ΕΟΔΝΠ δεν διαχειρίζεται χρήματα, έχει δηλαδή μηδενικό budget και επιλέγει δράσεις για τις οποίες δεν απαιτούνται χρήματα. Βλέπε ιστοσελίδα http://www.otoposmou.gr. Τρέχουσες ανάγκες καλύπτονται από τα μελη των συντονιστικών ομάδων.

Με βάση τα παραπάνω σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε, το συντομότερο δυνατό, αν ο ΕΟΜ μπορεί να διαθέσει στην ομάδα μας τα παραπάνω υλικά και να καλύψει τα έξοδα του/της πρώτου/της ομηλητή/τριας.

Τα πρωτότυπα αφισών, φευγ βολάν, Banners και T-Shirts θα διατεθούν από σχεδιαστές της ομάδας μας.

Θα μας βοηθούσατε πολύ αν μας απαντούσατε εντός της τρέχουσας εβδομάδας.

Σας ευχαριστούμε πολύ

Φιλικά

Για την Ομάδα

Ηλίας Τσολακίδης

Sent: Tuesday, January 20, 2009 3:07 AM 

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Σας ευχαριστώ που με κάνατε να αισθάνομαι περήφανος συμμετέχοντας στην περιβαλλοντική δράση «Χαρίζω μια μέρα από το καλοκαίρι μου στο δάσος».

Σας ευχαριστώ που βγάλατε την Πιερία από τα στενά γεωγραφικά της όρια με όλες τις πρωτοβουλίες σας, σας ευχαριστώ που δώσατε απάντηση στον ωχαδερφισμό.

Η λέξη συγχαρητήρια είναι πολύ φτωχή για να αποδοθεί το μέγεθος της προσφοράς σας στον τόπο μας.

Γιώργος Μπέγκος

 
Studentsdesign