Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Τα φώτα, μονίμως πλέον, σβηστά!
01.04.12

Κυρία Μπατάλα-Τζουμέρκα,

Πριν λίγες μέρες, με την ιδιότητα της Αντιδημάρχου Πρασίνου Κατερίνης, καλέσατε τους  δημότες, το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012, να «σβήσουν τα φώτα» και να στηρίξουν «την ώρα της γης»,  δυναμώνοντας το μήνυμα για την προστασία του πλανήτη. Μας προτρέψατε, με αφορμή αυτή τη μέρα, να  δεσμευτούμε ότι και για το υπόλοιπο του χρόνου θα ακολουθήσουμε έναν τρόπο ζωής φιλικότερο προς το περιβάλλον, χωρίς άσκοπη κατανάλωση ενέργειας.

Image

Κυρία Αντιδήμαρχε, αυτά, περί «άσκοπης κατανάλωσης ενέργειας» να τα πείτε στους συναδέλφους σας! Εμείς, οι απλοί πολίτες, έτσι κι αλλιώς, τα έχουμε τα «φώτα σβηστά» εδώ και πολύ καιρό, διότι αυτή η πόλη δεν αντέχεται άλλο στο φως. Όπου κι αν γυρίσει κανείς το βλέμμα του, αντικρίζει ασχήμια, προχειρότητα, αδιαφορία και πολλές-πολλές προκλητικές εικόνες για τις οποίες, την αποκλειστική ευθύνη, φέρουν οι αδιάφοροι διοικούντες.

Σας στέλνω την παρακάτω φωτογραφία από το σπασμένο αγωγό ύδρευσης στην οδό 25ης Μαρτίου, όπου το νερό τρέχει ασταμάτητα επί δύο συνεχόμενα εικοσιτετράωρα, χωρίς να ενδιαφέρεται κανείς από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης. Για ποιο «τρόπο ζωής, φιλικότερο προς το περιβάλλον» προτρέπετε τους δημότες σας, όταν εσείς αδιαφορείτε ακόμη και για τα αυτονόητα; Πείτε μας, στη χώρα που μεγαλώσατε, μετά από αυτή τη σημαντική διαρροή, την κατασπατάληση πόσιμου νερού και την προκλητική αδιαφορία των υπευθύνων, ο συνάδελφός σας, θα μπορούσε τη Δευτέρα να συνεχίσει να είναι διευθυντής της καταχρεωμένης επιχείρησης ύδρευσης της πόλης;

Φιλικά

Ηλίας Τσολακίδης
 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Μπράβο σας! Συγχαρητήρια. Ελπίζω να δικαιωθείτε.

Φιλικά
Φαίδων

 
Studentsdesign