Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Επόμενο προϊόν, το λάδι;
12.04.12

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος
(για πώληση 50-300 τόνων εξαιρετικού  παρθένου ελαιολάδου)

Image

Τα μέλη, οι φίλες και οι φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας προτίθενται άμεσα να προμηθευτούν μεγάλη ποσότητα εξαιρετικού  παρθένου ελαιολάδου για τις οικογένειές τους και εντός των επόμενων εβδομάδων, πρόκειται  να προβούν σε ομαδική παραγγελία. Για το σκοπό αυτό καλούν όλους τους ενδιαφερόμενους προμηθευτές να προσέλθουν στην πόλη της Κατερίνης, έτσι ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε όλους τους πολίτες της τοπικής κοινωνίας να δοκιμάσουν το λάδι που πρόκειται να αγοράσουν και να συναποφασίσουν μέσω δημόσιας ψηφοφορίας την επιλογή του καταλληλότερου προμηθευτή.

Η πρόσκληση απευθύνεται προς  όλους τους αγροτικούς συνεταιρισμούς της χώρας, αλλά και προς τις επιχειρήσεις εκείνες που δραστηριοποιούνται στον τομέα επεξεργασίας ελαιοκάρπου, παραγωγής, τυποποίησης και εμπορίας ελαιολάδου, οι οποίες έχουν τη δυνατότητα να διαθέσουν μία ποσότητα 50 έως 300 τόνους εξαιρετικού  παρθένου ελαιολάδου οξύτητας < 0,3%, εσοδείας 2012,  σε συσκευασία μεταλλικού δοχείου χωρητικότητας 5 λίτρων.

Η πώληση και παράδοση της πιο πάνω ποσότητας θα πρέπει να γίνει στην Κατερίνη, ενώ τα έξοδα συσκευασίας, φόρτωσης και μεταφοράς της θα βαρύνουν τον προμηθευτή, ο οποίος θα υποχρεούται να εκδώσει αποδείξεις λιανικής πώλησης, ενώ το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από τα απαραίτητα πιστοποιητικά ποιότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να βρίσκονται την 22 Απριλίου 2012, από 10:00 έως 14:00 στην Κατερίνη για λάβουν μέρος στο δειγματισμό που θα οργανωθεί στην κεντρική Πλατεία της πόλης, στο διαμορφωμένο από τους εθελοντές χώρο.

Οι προσφορές (τιμή ανά λίτρο) θα πρέπει να γίνουν υποχρεωτικά για όλες τις παρακάτω ποσότητες: 50 – 100, 101 – 150, 151 – 200, 201 – 250 και  251 – 300 τόνους . Όσοι αποδέχονται την παρούσα πρόσκληση και επιθυμούν να συμμετάσχουν στον δειγματισμό της 22.04.2012, υποχρεούνται να δηλώσουν συμμετοχή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ( Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε ) μέχρι την Πέμπτη 19 Απριλίου 2012, ώρα 18:00. Τα ονόματα των συμμετεχόντων θα αναρτηθούν στο διαδίκτυο, στον ιστοχώρο της ομάδας http://www.otoposmou.gr

Πληροφορίες: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε και 6981 665 158

Σας παρακαλούμε θερμά να το προωθήσετε!

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Οφείλω να ομολογήσω ότι έχω μείνει άφωνη, αλλά και πολύ εντυπωσιασμένη από τις δράσεις και πρωτοβουλίες σας και γι’αυτό ένιωσα την ανάγκη να σας συγχαρώ όλους.

Δ. Δραγωμανίδου (Χαλκιδική)

 
Studentsdesign