Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Η Θετική απάντηση του ΕΟΜ (κ. Μενουδάκου)
21.01.09

Αξιότιμε Κύριε Τσολακίδη,

Αρχικά θα ήθελα, εκ μέρους του ΕΟΜ, να σας ευχαριστήσω και να σας συγχαρώ για τη πρωτοβουλία σας. Θα είμαστε στο πλευρό σας σε αυτή σας τη προσπάθεια.

Ο ΕΟΜ μπορεί να σας διαθέσει ομιλητή για την Κυριακή 12/04/09 καθώς και να καλύψει τα έξοδά του. Σχετικά με τα βλαστοκύτταρα, ομιλητή για τα οποία θα υποδείξει το Νοσοκομείο της Κατερίνης, καλό θα ήταν να απευθυνθούν στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών και συγκεκριμένα στην κα Σταυροπούλου (τηλ. 210-6597252), είναι η ειδήμων πάνω στο θέμα και αν δεν μπορεί να έρθει η ίδια θα σας υποδείξει κάποιον.

 

Σχετικά με το υλικό, μπορούμε να σας διαθέσουμε τα 5.000 και περισσότερα αν χρειάζεστε έντυπα (βλ. συνημμένο) και κάποια πανώ των οποίων τις διαστάσεις δεν γνωρίζω αυτή τη στιγμή. Οι αφίσες μας είναι μεγαλύτερες από Α2, είναι στο κλασσικό μέγεθος αφίσας και μπορούμε να σας διαθέσουμε 200 (βλ. συνημμένο).

Παραμένω στη διάθεσή σας για τα περαιτέρω.

Ευχαριστώ πολύ

Gesendet: Dienstag, 20. Januar 2009 16:16
 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Το παράνομο του Χριστάκη είναι η κορυφή ενός παγόβουνου αυθαιρέτων που επιδιώκουν να δημιουργήσουν τετελεσμένα γεγονότα για προσωπικά οφέλη. Οι  διάσπαρτες αυτές εγκαταστάσεις μελλοντικά θα αλλοιώσουν το αδόμητο σήμερα περιβάλλον και θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για τη γενικότερη νόμιμη δόμηση της περιοχής, αυτό δηλαδή που πολλοί περισσότεροι επιδιώκουν.

Φαίδρα Τ.

 
Studentsdesign