Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Σχετικά με την υπόθεση των SMS
05.05.12

Μετά από έλεγχο του Η/Υ από τον οποίο απεστάλησαν τα 4.500 SMS με μήνυμα πολιτικού περιεχομένου, διαπιστώθηκε, πως μάλλον πρόκειται για πρόβλημα λογισμικού στις συσκευές συγκεκριμένων παραληπτών. Πριν λίγη ώρα, μετά από επικοινωνία με την εταιρία που παρέχει τη συγκεκριμένη υπηρεσία (bulk sms) και παρουσία μελών της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, στάλθηκε δοκιμαστικό μήνυμα από τον ίδιο Η/Υ, με αποστολέα το όνομα του/της πολιτευτή, όμως στο κινητό του συγκεκριμένου παραλήπτη εμφανίστηκε και πάλι ως αποστολέας «OTOPOSMOU». Σύμφωνα με την εκτίμηση της εταιρίας, μάλλον πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση. Το πρόβλημα εμφανίστηκε σε κινητό, το οποίο στο παρελθόν είχε παραλάβει SMS από την ΕΟΔνΠ και αδυνατεί να "διαβάσει" τον νέο αποστολέα.

Παρακαλούμε όλους τους συμπολίτες μας που έχουν παραλάβει μήνυμα από πολιτικό γραφείο με αποστολέα «OTOPOSMOU» να επικοινωνήσουν μαζί μας τηλεφωνώντας στο 6981 665 158.

Οι εξηγήσεις που δόθηκαν στην ομάδα μας ήταν πειστικές και το θέμα θεωρείται εκ μέρους μας λήξαν. Ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση. Όμως, συνεχίζουμε να καταδικάζουμε το ακραίο σπορ της ψηφοθηρίας, ειδικά όταν οι «αθλούμενοι» εκμεταλλεύονται τη φτώχεια και την απελπισία των πολιτών.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Παρότι δεν έχω το χρόνο να είμαι ενεργά μαζί σας να είστε σίγουροι ότι στηρίζω το έργο σας.
Οφείλω να σας συγχαρώ για όλα όσα κάνετε για αυτό το τόπο τόσο εσείς όσο και οι υποστηριχτές σας.
Πιστεύω ότι ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πάρα πολλά.
Και πάλι συγχαρητήρια
Με εκτίμηση
Χ.Σ.
Μηχ. Μηχανικός ΑΠΘ
 
Studentsdesign