Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Η επιβεβαίωση της συνδιοργάνωσης με τον ΕΟΜ
21.01.09

Κυρία Μενουδάκου,

Σας ευχαριστώ θερμά για την ταχεία και εκτενή απάντησή σας.

Σύμφωνα με όσα μου γράφετε θεωρώ την συνεργασία του ΕΟΜ δεδομένη και με βάση τα στοιχεία αυτά η ομάδα μας θα ανακοινώσει επίσημα την δράση, χωρίς να αναφερθεί σε λεπτομέρειες. Οσα δεν απαντήθηκαν στην επιστολή σας τα θεωρώ λεπτομέρειες, οι οποίες θα τακτοποιηθούν εν τω χρόνω.

Στόχος των επόμενων 15 ημερών θα είναι η συλλογή ενδιαφερομένων για την συγκρότηση πυρήνων σε σχολεία, δημόσιες υπηρεσίες, επιχειρήσεις κλπ.

Το αναλυτικό χρονοδιάγραμμα του project θα σας σταλεί τις επόμενες ημέρες.

Περιμένω ένα τελικό πράσινο φως από τη δική σας πλευρά και αμέσως μετά η κοινή μας δράση θα δημοσιοποιηθεί στο Facebook ως ομάδα και ως γραπτή ανακοίνωση στα ΜΜΕ του Ν. Πιερίας.

Χαίρομαι ιδιαίτερα για τη συνεργασία μας

Περιμένω την απάντησή σας

Φιλικά

Ηλίας Τσολακίδης

ΥΓ.
Επιθυμία μας είναι, η παρούσα αλληλογραφία να δημοσιευθεί στον ιστιότοπο της ομάδας μας. Με το τρόπο αυτό θα ενημερώνονται όλα τα μέλη και οι ενδιαφερόμενοι και θα μπορούν να παρακολουθούν την εξέλιξη της δράσης. Συμφωνείτε με την πρότασή μας?

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Ο τόπος υποφέρει γιατί δεν υπάρχουν ηγέτες. Δεν υπάρχουν άνθρωποι να πάρουν πρωτοβουλίες. Μπράβο, ξανά και ξανά!!!!! Να ξέρετε ότι εδώ στην Αθήνα σας συζητάμε και σας θαυμάζουμε. Υπάρχει πολύς κόσμος που θέλει να προσφέρει αλλά δεν έχει κάποιον να τον καθοδηγήσει. Καλή συνέχεια στην προσπάθειά σας!!!!
Αδαμαντίνα Λ.

 
Studentsdesign