Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Παράκληση για αλλαγή της ημερομηνίας
26.01.09

Πρόταση για αλλαγή της ημερομηνίας από Κυριακή 12.04 σε Σάββατο 11.04,  18.00 έως 21.00.

Ζήνωνα γεια σου,

Εκ μέρος όλων των μελών της ομάδας οφείλω να ευχαριστήσω τον Δήμο Κατερίνης και προσωπικά εσένα για την θετική απάντηση και την ταχεία ανταπόκρισή σας.

Η Ομάδα Εθελοντικής Δράσης Ν. Πιερίας θα ανακοινώσει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας την συγκεκριμένη δάση για την Δωρεά Οργάνων και Οστών, και θα ευχαριστήσει δημόσια τον Δήμο Κατερίνης. Τα τεχνικά θέματα για τα μπλουζάκια θα τα δούμε από κοντά την επόμενη εβδομάδα. Βρίσκομαι στο εξωτερικό και θα επιστρέψω την 31.01.

Μέχρι τότε θα σε παρακαλούσα να εξετάσεις το ενδεχόμενο αλλαγής της ημερομηνίας από Κυριακή 12.04 σε Σάββατο 11.04,  18.00 έως 21.00. Την Κυριακή αυτή η Λειτουργία θα διαρκέσει πέραν του κανονικού  (Κυριακή των Βαίων) και υπάρχουν φόβοι σχετικά με την καταλληλότητα του χρόνου και της ημερομηνίας της εκδήλωσης.

Σε παρακαλώ να εξετάσετε -αν είναι δυνατόν- να γίνει η παραπάνω αλλαγή και να μας ενημερώσετε.

Σε ευχαριστώ και πάλι
Φιλικά
Ηλίας Τσολακίδης

ΥΓ. Την παρούσα επιστολή θα παραλάβουν 24 μέλη της ομάδας (συντονιστική επιτροπή) και θα αναρτηθεί στον ιστιότοπο της εκδήλωσης προς ενημέρωση των επισκεπτών.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Σας ευχαριστώ που με κάνατε να αισθάνομαι περήφανος συμμετέχοντας στην περιβαλλοντική δράση «Χαρίζω μια μέρα από το καλοκαίρι μου στο δάσος».

Σας ευχαριστώ που βγάλατε την Πιερία από τα στενά γεωγραφικά της όρια με όλες τις πρωτοβουλίες σας, σας ευχαριστώ που δώσατε απάντηση στον ωχαδερφισμό.

Η λέξη συγχαρητήρια είναι πολύ φτωχή για να αποδοθεί το μέγεθος της προσφοράς σας στον τόπο μας.

Γιώργος Μπέγκος

 
Studentsdesign