Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Η ίδια η κοινωνία δείχνει το δρόμο της ανάπτυξης
10.06.12

Image 

Ευτυχώς, μέσα στην κρίση η ίδια η κοινωνία δείχνει το δρόμο της ανάπτυξης, γυρίζοντας την πλάτη στις πρακτικές που μας οδήγησαν στα σημερινά αδιέξοδα. Εφόσον το κράτος δεν μπορεί να μας προστατέψει, η κοινωνία μπορεί να αυτοοργανωθεί καταργώντας όλους αυτούς που δημιουργούν μεγάλο κόστος ζωής σε βάρος των ασθενέστερων κοινωνικών στρωμάτων.

Στην προσπάθεια αυτή, για την προσφορά στον καταναλωτή, σε τιμή παραγωγού των ελληνικών αγροτικών προϊόντων και την προστασία του αγροτικού εισοδήματος από κάθε λογής μεσάζοντες, είναι απαραίτητη η συμμετοχή όλων μας.

Τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας αντιλαμβανόμενα πλήρως τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που διαμορφώνονται καθημερινά και στις οποίες καλούνται να αντεπεξέλθουν τα νοικοκυριά, εργάζεται εντατικά για να προσφέρει λύσεις στήριξης και προστασίας του κοινωνικού ιστού της πόλης.

Και μακροπρόθεσμα, μέσα από αυτές τις δράσεις, οι πολίτες θα έχουν μόνο όφελος, διότι αυτές ενθαρρύνουν την πρωτογενή δημιουργικότητα (τους παραγωγούς) και αυξάνουν την αγοραστική δύναμη των καταναλωτών.

Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις την πρωτοβουλία «Χωρίς μεσάζοντες».

Ηλίας Τσολακίδης

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Ακούγοντας σας σήμερα στο SKAI RADIO μέσω διαδικτύου ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα για το έργο σας.  Πόσο μάλιστα όταν επισκέφτηκα και την ιστοσελίδα σας, ομολογώ ότι κάνετε πού σοβαρή δουλεία στη περιοχή σας. Μπράβο σας σε εσάς και τους συνεργάτες σας. Αν και η υπόθεση του Ολύμπου είναι υπόθεση όλων μας.
Κ.Γ. Λονδίνο
 
Studentsdesign