Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδος βραβεύει την ΕΟΔνΠ
25.06.12

Image 

Έτσι ξεκίνησε! Από το μεράκι μιας μικρής ομάδας συμπολιτών μας. Με ένα πρόχειρο αντίσκηνο και ένα ζευγάρι κιάλια. Με 4 τσουβάλια άμμο για να μην το σηκώσει ο αέρας. Με μηδενικά έξοδα! Μια πρωτοβουλία απλών πολιτών, η οποία αποδείχτηκε ίσως το μεγαλύτερο «σχολείο» για την εκπαίδευση της κοινωνίας. Έτσι αποκαλεί το «Χαρίζω μια μέρα από το Καλοκαίρι μου στο δάσος» η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2008 και κλείνει φέτος τα πέντε του χρόνια. Σε αυτό το διάστημα στήθηκαν 3 παρατηρητήρια σε όλο το νομό και πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 2000 βάρδιες, στις οποίες συμμετείχαν χιλιάδες συμπολίτες μας. Οι εθελόντριες και οι εθελοντές της σημαντικής αυτής δράσης δήλωσαν 108 περιστατικά φωτιάς στον Όλυμπο και στα Πιέρια, τα οποία χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής δεν εξελίχτηκαν σε καταστροφικές πυρκαγιές.

Αύριο, Τρίτη 26 Ιουνίου 2012, στις 12:30 η Πυροσβεστική Υπηρεσία θα βραβεύσει την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας για την προσφορά του κοινωνικού της έργου και την εθελοντική πυροπροστασία του Ολύμπου και των Πιερίων. Ο στρατηγός κ. Ζάχος Δημήτριος, Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας θα επισκεφτεί το παρατηρητήριο της Πλάκας Λιτοχώρου και εκ μέρους του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος θα απονείμει τιμητική πλακέτα στις συντονίστριες και στους συντονιστές της φετινής περιόδου.

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας καλεί τα μέλη, τους φίλους και τις φίλες της να παραβρεθούν στη σημαντική αυτή εκδήλωση και να συνεχίσουν να στηρίζουν ενεργά την αγαπημένη δράση όλων των πολιτών της Πιερίας «Χαρίζω μια μέρα από το Καλοκαίρι μου στο δάσος».

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Φίλες και φίλοι,
Έλαβα το θάρρος να επικοινωνήσω μαζί σας προκειμένου να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου τόσο για τη δράση της ομάδας σας όσο και για τις πρωτοβουλίες της. Αξιοθαύμαστο δεν είναι μόνο το γεγονός ότι η ομάδα σας αποτελεί μία δυναμική ένωση που πρωτοπορεί, αλλά ότι εφαρμόζει και υλοποιεί κάθε στόχο με απόλυτη οργάνωση και συνέπεια. Σας εύχομαι ολόψυχα καλό κουράγιο και κάθε επιτυχία στις προσπάθειές σας.

Μετά τιμής,
Δ.Ι.Χ.
Ν. Φιλαδέλφεια Αττικής

 
Studentsdesign