Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Αναζήτηση και προσφορά εργασίας
17.10.12

Image 

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας, σε συνεργασία με αγρότες του νομού, ξεκίνησε μια νέα πρωτοβουλία με στόχο την αναζήτηση/προσφορά εργασίας. Στην ιστοσελίδα της ομάδας http://www.otoposmou.gr έχει δημιουργηθεί μια νέα ενότητα με τίτλο «Μεροκάματα». Εκεί, όσοι πολίτες αναζητούν εργασία και επιθυμούν να εργαστούν περιστασιακά, σε αγροτικές δουλειές και όχι μόνο, θα μπορούν να βρίσκουν τα στοιχεία παραγωγών, οι οποίοι αναζητούν εργατικά χέρια..

Ήδη έχει αναρτηθεί η πρώτη προσφορά με 45 μεροκάματα για συγκομιδή ακτινιδίων, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και άλλα 180 μεροκάματα για τη συγκομιδή ελαιών.

Όσοι παραγωγοί επιθυμούν να προσφέρουν εργασία, μπορούν απευθύνονται στην ομάδα στέλνοντας email στη διεύθυνση Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε . Οι ενδιαφερόμενοι για εργασία θα πρέπει να απευθύνονται τηλεφωνικά στον παραγωγό και όχι στην ομάδα. Τα «Μεροκάματα» θα λειτουργούν ως ένας απλός πίνακας ανακοινώσεων. 

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Φίλες και φίλοι,
Έλαβα το θάρρος να επικοινωνήσω μαζί σας προκειμένου να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου τόσο για τη δράση της ομάδας σας όσο και για τις πρωτοβουλίες της. Αξιοθαύμαστο δεν είναι μόνο το γεγονός ότι η ομάδα σας αποτελεί μία δυναμική ένωση που πρωτοπορεί, αλλά ότι εφαρμόζει και υλοποιεί κάθε στόχο με απόλυτη οργάνωση και συνέπεια. Σας εύχομαι ολόψυχα καλό κουράγιο και κάθε επιτυχία στις προσπάθειές σας.

Μετά τιμής,
Δ.Ι.Χ.
Ν. Φιλαδέλφεια Αττικής

 
Studentsdesign