Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Τέτοια έβλεπε η Ασημίνα και (καλώς) τα βρόντηξε.
24.10.12

Image 

Φανταστείτε δύο τύπους που βίασαν βάναυσα μια γυναίκα,  την ταπείνωσαν, την πέταξαν αιμόφυρτη κάτω, και  φεύγοντας, o ένας από τους δύο, να της πετάει το σακάκι του για να μη κρυώσει. Αυτό θυμίζει η χθεσινή ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας (ΝΟΔΕ Πιερίας) για τη συγκέντρωση ρουχισμού με στόχο την ανακούφιση των πολιτών. Ο δε τόπος συγκέντρωσης των ρούχων: τα γραφεία της ΝΟΔΕ!

Πρόκειται για σαφή ένδειξη της απομόνωσης στην οποία έχουν περιέλθει. Τρέφουν την ελπίδα πως με τις πρωτοβουλίες αυτές η κοινωνία θα ανακαλύψει το κοινωνικό τους πρόσωπο και θα πιστέψει, πως αυτοί που την βίασαν, ήταν κάποιοι άλλοι και όχι αυτοί οι ίδιοι και οι επιλογές των κομμάτων τους.
Ακόμη και αυτή τη στιγμή που κόσμος περνάει έξω από τα γραφεία τους και γυρίζει αλλού το κεφάλι αηδιάζοντας, έχουν το θράσος να καλούν τους πολίτες να φέρουν τα ρούχα στο …μαγαζί, μπας και μπει κόσμος μέσα!

Τέτοια έβλεπε η Ασημίνα και (καλώς) τα βρόντηξε.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Βιομηχανικά απόβλητα στον Όλυμπο:

Είμαι πολύ χαρούμενη που τους κολλήσαμε στον τοίχο!  Επιτέλους! Σας είμαι ευγνώμων για την πρωτοβουλία που πήρατε και μας ξεσηκώσατε όλους! Θα είμαι πάντα στο πλευρό σας για υπερασπιζόμαστε τον τόπο μας!

Βέτα Κ.

 
Studentsdesign