Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
40 τόνοι απορρυπαντικών μέσα σε 24 ώρες!
05.11.12

Image

Η δράση θα επαναληφθεί σύντομα

Αγαπητοί συμπολίτες,

Πέρασαν μόλις 24 ώρες, από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η διάθεση απορρυπαντικών «Χωρίς Μεσάζοντες» από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας. Η συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας στο κάλεσμα της ομάδας μας να επιλέξει ελληνικά προϊόντα, ήταν για μια ακόμη φορά μαζική. Οι αριθμοί μαρτυρούν το μέγεθος της ανταπόκρισης αλλά και των αναγκών της κοινωνίας: Κατατέθηκαν συνολικά 2.837 παραγγελίες στις οποίες αντιστοιχούν 39,7 τόνοι απορρυπαντικών.

Δυστυχώς, σήμερα Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012, στις 10:30, έπρεπε να διακόψουμε τις παραγγελίες.

Κανείς μας δεν περίμενε πως θα υπήρχε τόσο μεγάλη ζήτηση! Κανείς μας δεν πίστευε, πως μέσα σε 24 ώρες θα δεχόμασταν παραγγελίες 40 τόνων!

Όπως καταλαβαίνετε, δεν είναι εύκολο να παραχθούν μεγαλύτερες ποσότητες μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Όμως, δεν  χρειάζεται να ανησυχείτε! Σας υποσχόμαστε, πως η δράση θα επαναληφθεί το συντομότερο δυνατό, έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν όλοι οι συμπολίτες μας.

Κανείς πλέον μόνος του!

ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ - Ενισχύουμε τον κοινωνικό ιστό της πόλης μας.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

O TOPOS MOU
Καλημέρα σας,
θα πρέπει κάποτε να σκεφτούμε πολύ σοβαρά γιατί το αυτονόητο είναι τόσο δυσχερές στην κατανόησή του και τα παθήματα δεν μας γίνονται μαθήματα. Τι έχει μέσα ο εγκέφαλός μας και αρνείται να δει το απλούστερο φυσικό φαινόμενο όπως τον ρου ενός ποταμού ή ενός χειμάρρου; Σας εύχομαι καλή δύναμη και η πίστη για τη διατήρηση της ομορφιάς της φύσης και του περιβάλλοντος γενικά να μη σας απολείψει!
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Κ.Σ.
 
Studentsdesign