Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος
10.11.12

Image 

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πώληση 200 – 250 τόνων πατάτας

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ) ενδιαφέρεται να οργανώσει για τα μέλη και τους φίλους της, παραγγελία 200 – 250 τόνων πατάτες «Χωρίς Μεσάζοντες», με στόχο η διανομή να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στην Κατερίνη.

Οι πατάτες θα πρέπει οπωσδήποτε να είναι ελληνικής παραγωγής, κατά προτίμηση ποικιλίας Agria (κίτρινη)  να είναι απαλλαγμένες από κατάλοιπα  φυτοφαρμάκων (απαιτείται πιστοποιητικό χημικών αναλύσεων) και να διατεθούν σε συσκευασίες των 20 κιλών. Ο παραγωγός θα πρέπει να συμφωνήσει να αποδεχτεί τους παρακάτω όρους πώλησης.

Προσφορές προμηθευτών /εμπόρων δεν θα γίνονται δεκτές. 

Οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί μπορούν να αποστείλουν τις προσφορές τους στη διεύθυνση Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε .

Μετά από την αρχική αξιολόγηση των προσφορών η ΕΟΔνΠ θα επιλέξει τους παραγωγούς με τους οποίους θα επιδιώξει συνάντηση για δειγματισμό στην Κατερίνη.  

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της ομάδας

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Το παράνομο του Χριστάκη είναι η κορυφή ενός παγόβουνου αυθαιρέτων που επιδιώκουν να δημιουργήσουν τετελεσμένα γεγονότα για προσωπικά οφέλη. Οι  διάσπαρτες αυτές εγκαταστάσεις μελλοντικά θα αλλοιώσουν το αδόμητο σήμερα περιβάλλον και θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για τη γενικότερη νόμιμη δόμηση της περιοχής, αυτό δηλαδή που πολλοί περισσότεροι επιδιώκουν.

Φαίδρα Τ.

 
Studentsdesign