Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας ευχαριστεί θερμά
13.12.12

Image 

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας ευχαριστεί θερμά τις μαθήτριες, τους μαθητές και τη διεύθυνση του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης για τη έμπρακτη στήριξη του "Κοινωνικού Παντοπωλείου" της πόλης μας.

Η τοπική κοινωνία της Πιερίας συμμετείχε για μια ακόμη φορά στο κάλεσμα της ΕΟΔνΠ  για συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, με στόχο τη στήριξη αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας. Μόνο τις τελευταίες 5  ημέρες συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 4 τόνοι τρόφιμα μακράς διαρκείας τα οποία θα αρχίσουν να διατίθενται  από το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στις δικαιούχες οικογένειες.

Image

Φωτογραφικό υλικό από τη συγκέντρωση τροφίμων

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας ευχαριστεί θερμά

  • Τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης
  • Τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
  • Τους υπαλλήλους της ΚΖ' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ
  • Το Σωματείο Εργαζομένων του Ψυχιατρείου Κατερίνης
  • Τη διεύθυνση της Cooper Univel S.A.
  • Τις μαθήτριες και τους μαθητές του Β΄ΕΠΑΛ Κατερίνης όπως και τους εκατοντάδες ανώνυμους  συμπολίτες μας οι οποίοι στήριξαν την όμορφη αυτή προσπάθεια.

Image

Image

Image

Image 

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Φίλες και φίλοι,
Έλαβα το θάρρος να επικοινωνήσω μαζί σας προκειμένου να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου τόσο για τη δράση της ομάδας σας όσο και για τις πρωτοβουλίες της. Αξιοθαύμαστο δεν είναι μόνο το γεγονός ότι η ομάδα σας αποτελεί μία δυναμική ένωση που πρωτοπορεί, αλλά ότι εφαρμόζει και υλοποιεί κάθε στόχο με απόλυτη οργάνωση και συνέπεια. Σας εύχομαι ολόψυχα καλό κουράγιο και κάθε επιτυχία στις προσπάθειές σας.

Μετά τιμής,
Δ.Ι.Χ.
Ν. Φιλαδέλφεια Αττικής

 
Studentsdesign