Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…
15.12.12

Image

του Βαγγέλη Ζαμαντζά, δημοσιογράφου

Φίλε Ηλία,

Διάβασα με προσοχή τα όσα προσπαθούν να προσάψουν στην Εθελοντική Ομάδα Δράσης, συνδέοντας τα με τις πολιτικές πεποιθήσεις σου.

Γνωριζόμαστε χρόνια και πρέπει να ομολογήσω, ότι πρώτη φορά μαθαίνω την πολιτική σου τοποθέτηση, η οποία διευκρινίζω, είναι μια άλλη από εκείνη στην οποία ανήκω εγώ.

Να σου ξεκαθαρίσω, ότι όσες φορές συμμετείχα σε δράσεις της Ομάδας, ποτέ δεν ένιωσα κάποιο «μακρύ χέρι» κομματικού σχηματισμού να προσπαθεί να με «θωπεύσει».

Νομίζω ότι άνθρωποι που νοιάζονται πραγματικά για το περιβάλλον και τον συνάνθρωπό τους, υπάρχουν σε όλους τους πολιτικούς χώρους και αυτοί αποτελούν την κοινή συνισταμένη της Εθελοντικής Ομάδας.

Τα όσα αναφέρονται στο κείμενο-«κατηγορητήριο», δεν θέλω να τα χαρακτηρίσω…

Εγώ, αντίθετα με τον συντάκτη του κειμένου, για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, θα επέλεγα γιατρό με βάση τις επιστημονικές του γνώσεις και ικανότητες και όχι με βάση τις πολιτικές του πεποιθήσεις. Ο συντάκτης του «κατηγορητηρίου» μάλλον θα επέλεγε με βάση τις πολιτικές πεποιθήσεις του γιατρού, αφού με τη λογική του θα μπορούσε ο εν λόγω γιατρός να είναι το «μακρύ χέρι» του οποιουδήποτε κόμματος.

Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…

Βαγγέλης Ζαμαντζάς

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Είμαι τόσο περήφανη για την ομάδα μας! Συγχαρητήρια σε όλους, και πολύ περισσότερο σε όσους πρωτοστατούν σε κάθε δραστηριότητα της ομάδας, σε όσους παραμερίζουν άλλες υποχρεώσεις και αγωνίζονται και διαμαρτύρονται για τα κακώς συμβαίνοντα του νομού μας. Ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ σ΄αυτούς που μη αντέχοντας να δέχονται στωικά τις κακοτεχνίες και τις παραλείψεις των πολιτικών ηγετών του τόπου μας δημιούργησαν αυτήν την ομάδα στην Κατερίνη. Θα έχετε πάντα, το ελάχιστο, τη στήριξή μου για κάθε προσπάθεια που εκφράζει την ανησυχία και το ενδιαφέρον σας για θέματα που μας αφορούν όλους.

Με εκτίμηση

Β.Ν.

 
Studentsdesign