Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…
15.12.12

Image

του Βαγγέλη Ζαμαντζά, δημοσιογράφου

Φίλε Ηλία,

Διάβασα με προσοχή τα όσα προσπαθούν να προσάψουν στην Εθελοντική Ομάδα Δράσης, συνδέοντας τα με τις πολιτικές πεποιθήσεις σου.

Γνωριζόμαστε χρόνια και πρέπει να ομολογήσω, ότι πρώτη φορά μαθαίνω την πολιτική σου τοποθέτηση, η οποία διευκρινίζω, είναι μια άλλη από εκείνη στην οποία ανήκω εγώ.

Να σου ξεκαθαρίσω, ότι όσες φορές συμμετείχα σε δράσεις της Ομάδας, ποτέ δεν ένιωσα κάποιο «μακρύ χέρι» κομματικού σχηματισμού να προσπαθεί να με «θωπεύσει».

Νομίζω ότι άνθρωποι που νοιάζονται πραγματικά για το περιβάλλον και τον συνάνθρωπό τους, υπάρχουν σε όλους τους πολιτικούς χώρους και αυτοί αποτελούν την κοινή συνισταμένη της Εθελοντικής Ομάδας.

Τα όσα αναφέρονται στο κείμενο-«κατηγορητήριο», δεν θέλω να τα χαρακτηρίσω…

Εγώ, αντίθετα με τον συντάκτη του κειμένου, για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, θα επέλεγα γιατρό με βάση τις επιστημονικές του γνώσεις και ικανότητες και όχι με βάση τις πολιτικές του πεποιθήσεις. Ο συντάκτης του «κατηγορητηρίου» μάλλον θα επέλεγε με βάση τις πολιτικές πεποιθήσεις του γιατρού, αφού με τη λογική του θα μπορούσε ο εν λόγω γιατρός να είναι το «μακρύ χέρι» του οποιουδήποτε κόμματος.

Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…

Βαγγέλης Ζαμαντζάς

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Μπράβο παιδιά! Να ξέρετε ότι είμαστε μαζί σας σχετικά με τις αυθαιρεσίες στον Όλυμπο. Ο ωχαδερφιδμός και το "δε βαριέσε" μας έχουν φθάσει σε αυτό το σημείο: να θεωρούμε δηλαδή την παρανομία και την καταπάτηση ως αυτονόητη πράξη του κάθε πονηρού και επιτήδειου. Θα σας συμπαρασταθούμε όσο μπορούμε.

Βασίλης Μ.

 
Studentsdesign